24 / 04 / 2024

sinpaş altınoran satışa çıktı.

sinpaş altınoran satışa çıktı.

Altınoran’ın kalbinde ayrıcalıklarla donatılmış, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen Yüzyıl Meydanı ve 1923 ile 2023 kulelerini de içinde bulunduran Meydan Etabının satışına başlandı...

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

TOKİ Konya Altınekin projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. 

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Sinpaş Koru Aura satışa çıktı! 2 milyon 100 bin TL'ye 2+1!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Koru Aura satışa çıktı. Proje 219 milyon 848 bin 108 TL'ye mal olacak.

Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim fırsatı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Hatay Altınözü orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu orta gelir projesinde yer alan 158 adet konut satışa çıktı.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

sinpaş altınoran satışa çıktı. Haberi

sinpaş altınoran satışa çıktı.



Altınoran’ın kalbinde ayrıcalıklarla donatılmış, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen Yüzyıl Meydanı ve 1923 ile 2023 kulelerini de içinde bulunduran Meydan Etabının satışına başlandı.

Ankara’nın en prestijli semti Çankaya Oran’da inşaatı hızla devam eden Altınoran, bölgede ilk olma özelliği taşıyan proje özellikleri ve sosyal imkanlarıyla, gerek Ankaralılardan gerekse tüm Türkiye’den büyük ilgi görmeye devam ediyor. Meydana yakınlığı ve tüm sosyal olanaklara hakim olan konumuyla dikkatleri üzerine çeken, iki kule ve bir residence bloğundan meydana gelen Meydan etabının satışına başlandı. Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki hedeflerini simgeleyen Yüzyıl Meydanı ve 1923 ile 2023 kuleleri, Ankara’da iş ve sosyal yaşamın yeni merkezi olmaya aday gösteriliyor. Altınoran’ın içinde yer alan Yüzyıl Meydanı’nda yükselen 1923 ve 2023 kuleleri hem özel hem de...