19 / 04 / 2024

Sinpaş Gökorman son durum

Sinpaş Gökorman son durum

Sinpaş GYO’nun tecrübe, güven ve ayrıcalıklarıyla hayata geçirilen Anadolu Yakası’ndaki Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla ön satışa sunulduğu günden bu yana mimarisi ve yatırım değeriyle adından söz ettiriyor.

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Sigortalı çalışanlar dikkat! Hemen bu adımları izleyip sorgulayın! Sigorta ve prim günlerinde son dakika! 

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladı...

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Gökorman 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi Gökorman Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Son 5 yılda satılan hazine arazileri meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, son 5 yılda satılan hazine arazilerini sordu. Gürer'e cevap Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan geldi.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Sinpaş Gökorman son durum Haberi

Sinpaş Gökorman son durum

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’ndaki en yeni projelerinden Gökorman; doğa, yeşil ve modern mimarisiyle dünyanın en güzel kentlerinden İstanbul’a yakışacak bir proje olarak hayata geçmeye hazırlanıyor. Anadolu Yakası’nın en çok merak edilen projelerinden biri olan ve yaz başında ön satışlarına başlanan Gökorman, şehri ve doğayı buluşturan modern mimari anlayışıyla yaşam ve yatırım arayışında olan herkesi cezbediyor.


Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı’nın yanı başında yükselecek Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan doğa ve mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın göz kamaştıran yıldızı olmaya aday.


Pencerenizden yeşili seyredin 

1+1 daireden 4+1 daire tipine kadar farklı seçeneklerle planlanan İstanbul’un en özel bölgesindeki Gökorman’da ev sahibi olanlar, orman mazaralı bir yaşamda yeşilin doğayla uyumunu yakalama şansına sahip olacaklar. 


Anadolu Yakası nefes alacak

Dış cephesinde yer alan ağaç ve...