10 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş güne düşüşle başlarken kaanışta dip seviyeleri gördü. İşte son dakika gümüş gram fiyatları...



Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişin ardından gümüşe olan talep arttı.Takı almak ve yatırım yapmak isteyenler gümüşe yöneldi. Hal böle olunca gümüş fiyatları da yükselmeye başladı.

Geçtiğimiz haftaya yükselişle başlayan gümüş jeopolitk gelişmeler ve Fed'in faiz kararı ile ilgili yapmış olduğu açıklamalardan sonra düşüşe geçti. 

Gümüş fiyatları dibin dibini gördü! Son dakika gümüş fiyatları

Gün içerisinde değer kaybetmeye devam eden gümüş fiyatları akşam kapanışta dibinin de dibini gördü. Gümüş için alım fırsatı doğarken yatırımcılar bu düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön