19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu

Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Remzi Kaya, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun 06 Temmuz 2021 tarihli toplantısında şirketin bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Remzi Kaya'nın atanmasına karar verildi.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Fuat Gedik, Halk GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Halk GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeliğine, Fuat Gedik'in  27 mayıs 2021 tarihi itibariyle atanmasına karar verildi.  

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti! 

Servet GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylığı için Prof. Dr. Lütfi Akca ve Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Haberi

Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yapılanması hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun‘un atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu komite yapılanmasına ilişkin olarak 14.06.2019 tarihi itibariyle aşağıdaki kararları almıştır.

1. Denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun ‘un atanmasına,

2. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 3 üyeden oluşmasına,     Başkanlığa Bekir Uzun ve Üyeliğe Hamdi Topçu ile Özgür Fırat Certel'in...