29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Finansşehir projesi

Sinpaş GYO Finansşehir projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat!

Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Finans Şehir fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede?

Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Finans Şehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir geliyor! Yeni proje!

Boulevard Çankaya projesi için ön satış sürecini başlatan Sinpaş GYO, Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerini de çok yakında satışa çıkaracak.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Finansşehir Flatofis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkullerden Ümraniye Finansşehir 2435 ada 4 parselde inşaatı devam eden Finansşehir Flatofis projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat!

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Haberi

Sinpaş GYO Finansşehir projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul ili Ümraniye ilçesinde yer alan 2432 ada 11 parsel Finansşehir projesi gayirmenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finansket Mahallesi 2432 ada 11 parselde yer alan Finansşehir Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Rapor için