20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO payları

Sinpaş GYO payları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 0,68 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi.

Sinpaş GYO 400 bin adet pay aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay geri alımı hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'ya 41.2 milyon pay için ayrılma hakkı talebi geldi!

Sinpaş GYO 3 adet pay sahibi toplam 41 milyon 244 bin 294,558 adet pay için ayrılma hakkı talebinde bulundu.

Servet GYO'nun Sinpaş GYO'da payı yüzde 1.39'a düştü!

Servet GYO, Sinpaş GYO paylarından 13 milyon 500 bin adet satış işlemi yaptı. Bu işlem sonucunda Sinpaş GYO sermayesindeki payı yüzde 3,64' ten yüzde 1,39'a düştü. 

Sinpaş GYO, Saf GYO paylarının satışı için ayrılma işlemi tamamlandı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan 61 milyon 431 bin 299 adet SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı paylarının satışı için ayrılma hakkı işlemi tamamlandı.

Sinpaş GYO, Saf GYO paylarının satışı için ayrılma hakkı başvurusu yaptı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan 61 milyon 431 bin 299 adet SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı paylarının satışı için ayrılma hakkı başvurusunda bulunuldu.

Sinpaş GYO, Saf GYO'nun paylarını satıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO, Saf GYO'nun paylarını satıyor.

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda'yı 7.6 milyon TL'ye satın aldı!

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda ve Hayvancılık A.Ş. unvanlı şirketin paylarının tamamını nominal değeri olan 7 milyon 650 bin TL bedelle devraldı.

Sinpaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 4 yıl uzatıldı!

Sinpaş GYO'nun mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesine ilişkin tadil tasarısının kabul edilmesi kararı SPK'nın onayına sunuldu. 

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin 8'inci maddesi değişti!

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8'inci maddesine ilişkin ekte yer alan tadil tasarısında belirtiğildiği şekilde değiştirilmesi için Ticaret Bakanlığı'ndan izin alındı.

Sinpaş GYO Marmaris'teki taşınmazları için GYO kuracak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu toplantısında paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş GYO 800 bin adet pay aldı!

Sinpaş GYO payları ile ilgili olarak 0,73 TL fiyatla  600 bin adet alış işlemi ve  0,74 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklıkça gerçekleştirildi. 

Servet GYO'nun Sinpaş GYO'da payı yüzde 1.39'a düştü!

Servet GYO, Sinpaş GYO paylarından 13 milyon 500 bin adet satış işlemi yaptı. Bu işlem sonucunda Sinpaş GYO sermayesindeki payı yüzde 3,64' ten yüzde 1,39'a düştü. 

Sinpaş GYO, Saf GYO'nun paylarını satıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO, Saf GYO'nun paylarını satıyor.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

Sinpaş GYO pay alım işlemlerini gerçekleştirdi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sn.Avni Çelik'in Sinpaş GYO sermayesindeki payları hakkında bilgilerini yayınladı.

Seramik Granit'in Sinpaş GYO'daki payları yüzde 1,49 arttı!

Seramik Granit, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki paylarını yüzde 1,49 arttığına dair açıklaması sinpaş GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınladı.

Seramik Granit'in Sinpaş GYO'daki payları yüzde 1,29 arttı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Seramik Granit ve Ticaret'in,Sinpaş GYO'daki payının artış durumu hakkındaki açıklamayı yayınladı.

Sinpaş GYO pay alımı Seranit Granit tarafından gerçekleştirildi!

Sinpaş GYO'nun satışa çıkardığı payların Seranit Granit Seramik ve Ticaret A.Ş tarafından alış işleminin gerçekleştirildiği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştır.

Sinpaş GYO payları Haberi

Sinpaş GYO payları

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay geri alımı hakkında açıklama yaptı.

12 Nisan 2018 tarihinde Sinpaş GYO payları ile ilgili olarak 0,68 TL fiyatla 100 bin adet alış işlemi ortaklık tarafından gerçekleştirildi. Geri alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin Sinpaş GYO sermayesindeki payı toplam payı 12 Nisan 2018 tarihi itibariyle yüzde 0,44 oldu.. Ayrılma hakkı kullanımı sürecinde yapılan işlemler ile birlikte Sinpaş GYO sermayesindeki pay oranı 12 Nisan 2018 tarihi itibariyle yüzde 11,65 oldu. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması: 
12.04.2018 tarihinde SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,68 TL fiyatla 100.000 adet alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Geri Alım programı çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerin SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki payı toplam payı 12.04.2018 tarihi itibariyle %0,44 olmuştur....