29 / 03 / 2024

sinpaş karşıyaka rezidans

sinpaş karşıyaka rezidans

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Karşıyaka Rezidans Atakent iletişim!

Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan Karşıyaka Rezidans 174 daire ve 9 ticari birimden oluşuyor. Projedeki daireler, konut ve ya home office şeklinde kullanılabiliyor. Karşıyaka Rezidans Atakent iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır.

Sinpaş Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde daireler 198 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satılıyor. Projede mevcut olan dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş aynı gün 2 proje tanıtıp 40.yıl kutlamalarına devam etti!

Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da Ankara ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Firma, Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projeleri tanıttı...

Sinpaş'tan 2 yeni proje: İncek Green ve Karşıyaka Rezidans!

Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Green ve İstanbul'da Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Genel Müdür Gacemer, "40'ıncı yılımızda 4 bin konutu yeni ev sahipleri ile buluşturacağız" dedi..

Karşıyaka Rezidans satışa çıktı: 198 bin liradan!

Toplam 3 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Karşıyaka Rezidans projesinde satış dönemi başladı. 174 adet konut ve 9 adet ticari birimin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin liradan başlıyor...

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi!

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi telefonu 444 61 91 olarak belirtiliyor. Dairelerin minimum 140 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar 6 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

İzmir Karşıyaka 360 Rezidans!

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir Karşıyaka 360 Rezidans projesinde daireler 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Projede 600 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Siesta Oxygen Rezidans projesinde daire alanları 38 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Karşıyaka Rezidans konumuyla dikkat çekiyor!

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisi!

Atakent Karşıyaka Rezidans satış ofisinin telefon numarası 0212 310 13 50 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihi!

Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihi olarak Ekim 2016 belirtildi. Toplam 176 adet daireden oluşan proje TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesi!

Halkalı Karşıyaka Rezidans güncel fiyat listesine göre 1+0 daireler 219 bin TL'den başlıyor. Toplam 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidanslı olmak ayda 1.800 TL'den başlayan taksitlerle mümkün. Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı - Atakent'te inşa ediliyor.

Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı!

Karşıyaka Rezidans projesi 176 adet konut ve 9 ticari birimden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Eviya Karşıyaka Rezidans Halkalı 'da daire fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Karşıyaka Rezidans!

Karşıyaka Rezidans projesi tamamı balkonlu 176 adet konuttan meydana geliyor. 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Küçükçekmece Karşıyaka Rezidans projesinin satış süreci devam ediyor.

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle 18 katlı tek blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan proje 174 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor.

Sinpaş GYO 2015 yılında 3 yeni projeye başlayacak!

Yıl içinde Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ın ardından beşinci proje Aydos Country’nin satışına başlayan Sinpaş GYO, 914 konutun yer alacağı projede lansmana özel yüzde 10+5 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş 2015'e 3 yeni projeyle girecek!

Ankara’da İncek Green projesi ile İstanbul Atakent’te Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa çıkaran Sinpaş GYO, 2015 başında Ankara’da iki projeyi, İstanbul'da da Bomonti projesini tanıtacak

sinpaş karşıyaka rezidans Haberi

sinpaş karşıyaka rezidans

Karşıyaka Rezidans, Atatürk havalimanı, 3. havalimanı ve 3. köprü bağlantı yollarına yakın avantajlı konumuyla dikkat çekiyor


Eviya Gayrimenkul’un Ege’yi İstanbul’a taşıyan projesi EgeYakası’nın yanında yükselen Karşıyaka Rezidans, Halkalı Atakent bölgesinin en popüler caddesi 4. Cadde'ye cepheli konumda. Karşıyaka Rezidans, Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık mesafesi, TEM otoyoluna, D-100 karayoluna ve 3. havaalanı bağlantı yollarına yakınlığıyla öne çıkıyor. Ayrıca devlet ve özel hastanelerle, eğitim merkezlerine ve yapımı başlanan metro projesiyle bölgenin değeri her geçen gün artıyor. Bölgede yakında hizmete girecek Marmaray Halkalı Durağı, Ankara-İstanbul hızlı tren projesinin son durağı olacak. İstanbul-Ankara arası seyahatlerini 3 saatte yapmak isteyenler için avantaj sunacak.


Çiçekli geniş balkonları, yaz-kış terası ve Ege Çarşı’sıyla Karşıyaka Rezidans, rezidanslar hakkında tüm bildiklerinizi değiştiriyor


Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul...