19 / 04 / 2024

Sinpaş aynı gün 2 proje tanıtıp 40.yıl kutlamalarına devam etti!

Sinpaş aynı gün 2 proje tanıtıp 40.yıl kutlamalarına devam etti!

Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da Ankara ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Firma, Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projeleri tanıttı...



Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da  Ankara  ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projelerini tanıtan Sinpaş GYO'nun Genel müdürü Seba Gacemer, bu yılın ilk 10 ayında 600 milyon lira ciroya ulaştıklarını söyledi Daireler 41 m2'den başlıyor İstanbul Halkalı Atakent'te yer alan Karşıyaka Rezidans projesinde 18 katlı tek blokta 174 konut bulunuyor. Projedeki daireler 41 ile 156 metrekare arasında değişirken fiyatlar 198 bin liradan başlıyor. Ankara'daki İncek Green'de ise 94 ile 211 metrekare arasında değişen 140 konut 334 ile 676 bin lira arasındaki fiyatlara satılıyor. 


Gayrimenkulde son dönemde artan satış rakamlarıyla meydana gelen olumlu hava, inşaat şirketlerinin proje lansmanlarına da hız kazandırdı. Neredeyse her gün yeni bir proje satışa çıkarken, 40'ıncı kuruluş yılını kutlayan Sinpaş'ın iki projesinin lansmanını aynı gün yapması dikkat çekti. Şirket İstanbul ve Ankara'da geliştirdiği iki ayrı projesi İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sunduğunu duyurdu. 

Arz sonrası değerlendirmelerde bulunan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu yıl 2 milyar lira değerinde 4 bin konutu içeren projelerin satışına çıktıklarını söyledi. 2013'ün ilk 10 ayında 610 adetlik konut satışıyla 325 milyon lira olan toplam satışlarını, bu yılın aynı Gacemer, Sinpaş GYO'nun halka arzından bu yana 7 yılda tamamlanan ve lansmanı yapılan konut sayısının 10 bin 500'e ulaştığını belirtti. 


BU YIL 4 BİN KONUT SATIŞA SUNULDU

İki projenin tanıtımı için İstanbul'da düzenlenen 10 bin 500 konut döneminde bin 225 konuta çıkardıklarını ve 600 milyon liralık ciroya ulaştıklarını anlatan Seba Gacemer, Sinpaş GYO olarak bugüne kadar 3 şehirde geliştirdikleri projelerin bulundukları bölgelere değer kattığını vurguladı. basın toplantısında Sinpaş'ın 40. yılına ve hedeflerine dair 


SANCAKTEPE SATIŞA ÇIKIYOR 

Seba Gacemer, gelecek dönemde ön şatışlarına başladıkları Aydos Ormanı yanındaki Sancaktepe projesinin lansmanını yapacaklarını belirterek, "Bomonti, Çankaya-Oran, Gaziosmanpaşa gibi projelerimizin tasarım çalışmalarını ilettik, hazırlıklarımıza başladık. Projelerimizde 2015 hasat yılımız olacak" dedi. 


habertürk


Geri Dön