25 / 04 / 2024

Sinpaş Palace ne zaman teslim edilecek

Sinpaş Palace ne zaman teslim edilecek

Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş'tan Anneler Günü'ne özel 20 bin TL'ye varan indirim!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle adından söz ettiren Sinpaş GYO Anneler Günü’ne değer katacak bir kampanyaya imza atıyor.  

Sinpaş Metrolife ne zaman teslim?

Sinpaş Metrolife'ta 554 daire ve 10 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Peki Sinpaş Metrolife ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Sinpaş İş Modern ne zaman teslim?

Sinpaş İş Modern projesi 151 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Sinpaş İş Modern ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Palace ne zaman teslim edilecek Haberi

Sinpaş Palace ne zaman teslim edilecek

İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde inşa edilen Sinpaş Palace Residence'de banka kredisiyle veya firma bünyesinde kredi imkanı sunuluyor. Projenin 1. etabı 160 daireden oluşuyor. 


Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen proje 2 bin 500 adet konuttan meydana geliyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan Ümraniye Sinpaş Palas Evleri Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında bulunuyor. Proje 88 bin 733 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


Sinpaş Palace Finans Şehir'de yüzme havuzu, SPA, güvenlik, otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness salonu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Sinpaş Palace Ümraniye daire fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. İlk etabı 5 ve 13 katlı 2 bloktan meydana gelen projenin Aralık 2017 tarihinde tamamlanması öngörülüyor. 


Tel: 444 1...