28 / 03 / 2024

sinpaş şişli projesi

sinpaş şişli projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

sinpaş şişli projesi Haberi

sinpaş şişli projesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bomonti Queen Central Park değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO portföyünde yer alan ve üzerinde Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde yer alan ve üzerinde Bomonti Queen Central Park Projesi'nin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet mahallesindeki 994 Ada 57 Parsel ile 994 Ada 54-55-56 Parsellere ait değerleme raporu ekte PDF olarak yer almaktadır.

Saygılarımızla.

Sinpaş GYO A.Ş

Dosya için