20 / 04 / 2024

sinpaştan 2 yeni proje

sinpaştan 2 yeni proje

Sinpaş GYO'nun mevcut portföyünde yer alan ve konsept geliştirme çalışmaları hızla devam eden Halkalı Bosphorus City ve Sarıgazi Aqua City Residences'in inşaat ve satışına 2008 yılı içerisinde başlanıyor.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş’tan Ankara’da evini yenilemek isteyenler için mart sonuna kadar görülmemiş fırsat! 3 projede yüzde 20 indirim!

Sinpaş, Ankara’da yeni ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyen vatandaşlara özel çeşitli indirim fırsatları sunuyor. Üç ayrı projeyi kapsayan kampanyalar mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Sinpaş'tan üç ayrı projede indirim fırsatı!

Sinpaş’tan tam üç ayrı projede bu ayın sonuna kadar geçerli hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunan, indirim kampanyası başladı. 

TOKİ İstanbul projesi için tarih belli oldu! Tam 1.650 konutluk 2 yeni proje geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 1.650 konutluk 2 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Konya'ya 2 yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 2 yeni proje inşa edecek.

sinpaştan 2 yeni proje Haberi

sinpaştan 2 yeni proje

Halkalı Bosphorus City, 246 bin metrekare arsa alanına sahip ve yaklaşık 2 bin 800 konuttan oluşuyor. Yalılar yaklaşık 650 metre uzunluğunda, 25 ila 45 metre derinliğinde yapılarak, `suni boğazın' kenarında konumlandırılıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor. Sarıgazi'de uygulanacak Agua City Residences ise yaklaşık 56 bin metrekare arsa alanı ile bin 100 konuttan oluşuyor. Geniş su coğrafyası üzerine kurulan projede blokların içerisinde geniş bir göl alanı oluşturuluyor. Türkiye'nin su kenarındaki ilk rezidans yerleşimi olacak Agua City Residences'in 36 ayda tamamlanması...