25 / 04 / 2024

Siren Ertan ve Ersin Kayalar

Siren Ertan ve Ersin Kayalar

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ertan tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Svr Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Sivritepe tarafından kuruldu.

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yondemir tarafından kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ertan Taşdelen tarafından kuruldu.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Siren Ertan ve Ersin Kayalar Haberi

Siren Ertan ve Ersin Kayalar

Cemiyet hayatının ünlü çifti; Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, dostları için büyük bir jest yaptı. Çift, üç yıl önce Bodrum'un en güzel noktalarından birisi olan Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini lüks oteli yazlık ev olarak kullanmaya başladı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaz sezonu açılır açılmaz soluğu Bodrum'da alan Ertan ile Kayalar, önceki gün de yakın dostlarını evlerine yemeğe çağırdı.

"YİNE GELİN..."

Misafirleri için beş yıldızlı bir hizmet sağlayan çift, otelin hamam bölümünde de dostlarıyla keyif yaptı. Siren Ertan, arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafı sosyal medyada "Yine gelin" notuyla paylaştı...