28 / 03 / 2024

şirinköy kalıcı konutları satılık konut

şirinköy kalıcı konutları satılık konut

Kocaeli Gölcük'de bulunan Şirinköy Konutları içerisinde yer alan 3 konut 1 arsa toplamında 36 bin TL'ye satılacak. Satışlar, 6 Ağustos Pazartesi günü 10:00-10:55 saatleri arasında yapılacak

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

‘Depremzedelere kira yardımı kalıcı konutlara kadar devam etmeli’

Depremin ardından 10 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde sorunlar bitmiyor. Bölgedeki iş insanları maliyetin yüzde 54,9’unu konut hasarı oluşturduğunu ve depremzedelere kira desteğinin kalıcı konutlara kadar devam etmesi gerektiğini söylüyor.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Hatay'daki kalıcı konutların teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerin en çok yıkıma sebep olduğu Hatay'da, kalıcı konutlardan yapımı tamamlananlar bu ay hak sahiplerine verilecek.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

Gaziantep Nizip'teki kalıcı konutlar yükseliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen kalıcı konutlar yükseliyor.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

şirinköy kalıcı konutları satılık konut Haberi

şirinköy kalıcı konutları satılık konut
İlan şöyle;



TC. GÖLCÜK / KOCAELİ İCRA DAİRESİ

2012/208 TLMT.

ÖRNEK NO: 64

TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI


1-Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsaf

Taşınmazın Bilgileri: Kocaeli ili Gölcük İlçesi Saraylı Köyü 274 ada 1 parselde bulunan 12. Blok 1. Kat 6 Bağımsız bölüm nolu Mesken nitelikli taşınmazın borçluya ait 1/7 hissesi.

Taşınmazın Adresi: Şirinköy kalıcı konutları E 12 Blok D:6 Gölcük/Kocaeli

Taşınmazın Yüzölçümü: 70 m2

Taşınmazın Özellikleri: Kocaeli Büyükşehir ve Gölcük Belediyesinin sınırları içerisindedir. İmar planına dahildir. Bu arsa uygulama imar planına göre kalıcı konut alanında kalmaktadır. Mesken 3 katlı betonarme taşıyıcı sistemli afetzedeler için inşa edilen bloklardan E/2 nolu blokta orta kattadır. Bu bloktaki her katta 4 daire vardır. Bu meskenler dünya Bankası evleri olarakta tanınır. Takdir Olunan Kıymeti: 10.714,00-TL (Borçluya ait hissenin takdir edilen...