24 / 04 / 2024

Şırnak Havalimanının açılışı

Şırnak Havalimanının açılışı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan Bingöl Havalimanı Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz'da hizmete açılacak...

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın açılışı yılan hikayesine döndü!

2006'da temeli atılan Berlin-Brandenburg Havalimanı’nın açılışı tam 5 kez ertelendi. Açılışı yılan hikayesine dönen havalimanının Ekim 2020 açılacağı söyleniyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor!

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı bugün açılıyor. Toplam 26.1 milyar Euro yatırımla inşa edilen havalimanı yılda 200 milyon yolcuya hizmet verecek.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı!

29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 10 gün kaldı. Yüzde 97'si tamamlanan projenin açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

DHMİ'den Yeni Havalimanı'nın açılışının ertelendiği iddialarına yanıt!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanının açılışı için tarihin 29 Ekim 2018 olduğunun altını çizerek, "O tarihte bu havalimanımız açılacak." dedi.

Şırnak Havalimanının açılışı Haberi

Şırnak Havalimanının açılışı


ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce yapılan Bingöl Havalimanı Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz'da hizmete açılacak. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yaptırılan ve 5 Temmuzda uçak seferleri başlayan Kastamonu Havalimanı'nm ş açılışı ise 19 Temmuzda yapılacak. 5 milyon yolcu kapasiteli Diyarbakır Havalimanı'nm yeni terminal binasının temelinin ise 25 Temmuzda  atılması planlanıyor.


Aman bilgiye göre, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve geçici kabullerinin ardından işletilmek üzere 4 Temmuzda DHMİ Genel Müdürlüğüne teslim edilen Bingöl Havalimanı 12 Temmuzda, Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuz ve Şırnak havalimanlarının açılış tarihleri 12 Temmuz, 12 Temmuz olarak açıklanan Şırnak Havalimanı ise 26 Temmuzda hizmete girecek. 5 Temmuzda uçak seferlerine başlanan Kastamonu Havalimanı'nm açılışı ise 19 Temmuzda I gerçekleşecek. Yıllık...