26 / 04 / 2024

Şırnak TOKİ kura çekilişi

Şırnak TOKİ kura çekilişi

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak konut kura çekimi koronavirüs nedeniyle ertelendi!

Şırnak'ta terör mağdurları için yapılan konutların kura çekimi, koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Van Merkez Kevenli TOKİ kura çekimi!

TOKİ, Van Merkez Kevenli'de bulunan toplam 48 adet konutu kuralı satış yöntemi ile satışa sundu. Van Merkez Kevenli TOKİ kura çekimi...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ kura çekilişi!

Aylık taksitlerin 267 TL 'den başlangıç gösterdiği Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Konutları'nda toplam 467 konut satılıyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ kura çekilişi 7 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki Şanlıurfa Viranşehir TOKİ kura çekimi ne zaman?

Mardin Merkez Nur TOKİ kura çekilişi!

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL alınan TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri'ne başvurular dün sona erdi. Mardin Merkez Nur TOKİ kura çekilişi 6 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Başvuruların 30 Haziran 2015 tarihinde başladığı TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri'nde toplam 441 konut satılıyor. Peki Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura çekimi ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekilişi bugün saat 14.00'da gerçekleşecek.

Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün!

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi yapılacak. Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi bugün yapılacak.

Niğde Bor Kemerhisar TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun “Konut Belirleme Kura Çekilişi” düzenleniyor. Niğde Bor Kemerhisar TOKİ kura sonuçları haberimizin içinde yer alıyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015!

Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 1376 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura çekimi 2015...

Şırnak TOKİ kura çekilişi Haberi

Şırnak TOKİ kura çekilişi

Şırnak'ta terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak duruma gelen kişilerin konutları teslim ediliyor. Yaklaşık 3 yıl önce Bahçelievler, Yeşilyurt, Yeni, Cumhuriyet, Aydınlıkevler, İsmetpaşa ve Gazi Paşa mahallelerinde evleri yıkılan ve kullanılmayacak duruma gelen terör mağdurlarına yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca inşa edilen 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı bitirildi.

Bu konutlardan 304'ünün anahtarı noter huzurunda çekilen kura ile hak sahiplerine verildi. Bin 119 konut ise bayramın hemen ardından teslim edilecek. Kalan konutlar ise yıl içerisinde bitirilecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş yaptığı açıklamada terör örgütünün saldırıları sonucu şehrin büyük oranda tahrip edildiğini, zarar gören ev ve iş yerlerini onarmak, yenilerini yapmak için devletin büyük bir bütçe ayırdığını belirtti. 

Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde terör...