20 / 04 / 2024

Şişecam yeni fabrikalar

Şişecam yeni fabrikalar

Şişecam Topluluğu’nun dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği yurt dışı yatırımlarının son adresi Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti oldu.

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

Altın için yeni rekor tahmin! Tüm bildiklerinizi unutun! Yer yerinden oynayacak! Altın tam bu kadar olacak!

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ederken SAXO Bank Emtia Bölüm Başkanı Ole Hansen tarafından altın için yeni rekor tahmin geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, bu rakam yeri yerinden oynatacak. İşte altın fiyatları tam bu kadar olacak...

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!

O paralar için yeni yıl müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen o paralar için yeni yıl müjdesi geldi...Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş gram altın için yeni rakamı açıkladı! Sakın altınlarınızı bozdurmayın

Son dakika altın gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının beklediği gram altın için yeni rakamı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. 

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Bakan Kurum’dan orta gelirliler için yeni konut müjdesi! Tarih verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyası sonrasında bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geldiğini açıkladı. İşte detaylar…

Şişecam yeni fabrikalar Haberi

Şişecam yeni fabrikalar

Bugün 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri, 150 ülkeye ulaşan satışları ve 21 bini aşan çalışanıyla küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu’nun dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma vizyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği yurt dışı yatırımlarının son adresi Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti oldu.


Şişecam Topluluğu’nun toplam 310 milyon dolar yatırımla kurduğu düzcam ve otomotiv camları üretim tesislerinin resmi açılış törenine, başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci veTataristan Cumhurbaşkanı RustamMinnihanovolmak üzere Türkiye Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Tataristan Cumhuriyeti’ninidari ve diplomatik temsilcileri katıldı.


08.10.2016 - Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı cam üreticilerinden biri olan Şişecam Topluluğu tarafından Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde kurulan düzcam ve otomotiv camları üretim tesisleri Şişecam Topluluğu Düzcam Grup Başkanı Dr. Reha Akçakaya ev sahipliğinde düzenlenen törenle resmen açıldı.


Toplam 310...