19 / 04 / 2024

şişli belediyesi ihale ilanları 2015

şişli belediyesi ihale ilanları 2015

Şişli Belediyesi'nin, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL'lik dev ihalesinin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki ihale neden iptal edildi?

Şişli Belediyesi'nden 272.8 milyon TL'ye ticaret ve konukevi ihalesi!

Şişli Belediyesi, Maslak'ta yaptıracağı konukevi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL tahmini bedelle 20 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte ihale detayları...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Çiğli Belediyesi yapı envanteri ve dijital arşiv oluşturacak!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi sonrası ilçede hasarlı bina tespit çalışmalarına katılan belediye görevlileri ve gönüllü mühendislerle online toplantıda buluşarak izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

Şişli Belediyesi, sahte imzayla otoparklarını tahliye mi ettirdi?

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin  ilçedeki 5 otoparkı 2023’e kadar işletme hakkı bulunan Monarch şirketinden devretmesini istedi. Diğer yandan şirket talebi reddedince Belediyenin sahte imzayla şirketten otoparkı boşaltmalarını talep ettiği iddia edildi. 

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Çiğli’de E-imar dönemi başladı!

Koronavirüs ile mücadele sürecinde gerekli tedbirlerin alınması ve uygulanmasına dair çalışmalar yapan Çiğli Belediyesi, yurttaşların imar işlemlerini belediyeye gelmeden yapabilecekleri elektronik sistemin müjdesini verdi.

Şişli Belediyesi'nden metruk yapı açıklaması!

Şişli Belediyesi, ilçede bulunan metruk yapılara ait gerekli çalışmaların yapılarak belirli periyotlarda Kaymakamlık aracılığı ile İstanbul Valiliği'ne bildirilmesini talep etti.

şişli belediyesi ihale ilanları 2015 Haberi

şişli belediyesi ihale ilanları 2015


Şişli Belediyesi, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL tahmini bedelle ihale edileceğini 6 Ocak 2015 tarihinde ilan etmişti. Bugün (20 Ocak 2015) yapılacak olan ihale için Resmi Gazete'de iptal ilanı yayımlandı.


Şişli Belediyesi, 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yaptıracağı milyonluk ihaleyi 15 Ocak 2015 tarihinde iptal etti. Peki ihale neden iptal edildi?



Proje değişikliği yapılacak


Şişli Belediyesi'nin, Maslak'taki ihaleyi iptal etmesinin nedeni proje değişikliği. Arsa üzerinde daha farklı bir proje düşünen Şişli Belediyesi, Maslak'ta yapılacak konukevi ve ticaret hizmet birimleri yerine farklı bir proje yapabilir. Projede değişiklik olacak ve şartnameler değişecek. Tüm bu aşamalar bittikten sonra yeniden ihaleye çıkılacak. Ne yapılacağı henüz kararlaştırılmadı.


Bu ilk değil


Şişli Belediyesi, Maslak'taki...