28 / 03 / 2024

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri satılık

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri satılık

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

İlk bloğun da 130 adet dairenin bulunduğu proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 daire mevcut. Peki Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut!

21 kattan meydana gelen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat!

Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon!

Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başladığı proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyat!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Şişli İstanbul Inn Levent fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ne zaman teslim?

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Şişli İstanbul Inn Levent ne zaman teslim?

Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Levent Inn İstanbul Şişli ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksit uygulanıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri satılık Haberi

Şişli İstanbul Inn Levent Evleri satılık

İlk etaptaki daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildiği Şişli İstanbul Inn Levent Evleri projesinde ilk bloğunda 130 adet daire yer alıyor. 


Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ünal İnşaat  ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede lokasyon bilgisi kapsamında Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede, Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor. 


Şişli İstanbul Inn Levent Evleri fiyat listesi kapsamında 250 bin dolardan başlıyor. 5 blok şeklinde yükselen proje ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım...