27 / 04 / 2024

Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon!

Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başladığı proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.



21 kattan meydana gelen projede dairelerin tipleri ilk etapta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi. Projenin ilk bloğu 130 adet daireden meydana geliyor.


Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükselerek tasarlandı.


Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları seçenekleri bulunuyor. 


5 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi olarak 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Şişli  İstanbul Inn Levent  lokasyon bilgisi kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede yer alıyor. 


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön