16 / 04 / 2024

şişli park yenileme

şişli park yenileme

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

Güneşli Park yılbaşında açık mı?

Güneşli Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park yılbaşında açık mı? Güneşli Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Güneşli Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Güneşli Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Güneşli Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Güneşli Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 2 blok olarak inşa edilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Şişli Queen Central Park ev fiyatları!

Şişli Queen Central Park ev fiyatları 535 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

şişli park yenileme Haberi

şişli park yenileme


Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. 


Yapılan çalışmalarda parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir oyun üniteleri kurulumu gerçekleştiriliyor. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına parkların ve çocuk bahçelerinin ihtiyaçlarını ve sorunlarını analiz ederek başladı. Bu analiz sonucuna göre, çocuk parklarının oyun grupları 0-6 yaş ve 6-12 yaş grupları için ayrı ayrı kategorize edildi. Yapılın çalışmalar sonrasında bu gruplarda yer alan oyun malzemeleri daha modern ve sağlıklıları ile yenilenmeye başlandı. 


Çocuk parklarının ve oyan alanlarının yenilenmesi sadece mahallelerde bulunan parklarla sınırlı değil. Okulların ve bazı hastanelerin bahçesinde bulunan parklar ve oyun alanları da Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. 


Yenileme çalışmaları hayvan...