29 / 03 / 2024

site aidatları ne kadar 2021

site aidatları ne kadar 2021

Site aidatları kimi zaman ev kira tutarlarına kadar ulaşabiliyor. Bu durum illegal örgütlerin de dikkatini çekti. Site yönetimlerine bir şekilde dahil olan bu mafyavari örgütler hem haksız kazanç sağlıyor hem de site sakinlerini rahatsız ediyor.

İstanbul’da site yöneticilerinin aldığı 200 bin TL maaş şaşkınlık yarattı

Ev sahibi – kiracı anlaşmazlıklarına şimdi de yüksek site aidatları ve site yöneticilerinin aldığı astronomik maaşlar eklendi. Site yöneticilerinin aldığı 150 -200 bin lirayı bulan maaşlar tartışmalara neden oldu.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Kredi kartı aidatlarına zam! Kredi kartı aidatları ne kadar oldu?

Kredi kartı aidatlarını yüzde 70 oranında yükselten bankalar, ücreti 1.500 TL'ye kadar çıkardığını duyurdu. Buna göre, bankalar ile vatandaşların senelerdir yaşadıkları kredi kartı aidat sorunu sürerken senede bir defa alınan kredi kartı aidatları 400 ila 1500 TL arasında değişiyor.

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konut sitesi aidatları artmaya devam ediyor! Devre mülk aidatları ödenmezse ne olur? 

Konut ve devre mülk aidatları artmaya devam ediyor. Kakıcı & Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, aidatlarla ilgili merak edilenleri açıkladı. 

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Peyzaj alanlarında bunu yapın, yılda 600 bin TL kazanın

Site aidatlarının yükselişinde önemli kalemlerden biri de peyzaj masrafları. Ankaralı mühendis Fatih Çolak X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitelere peyzaj alanlarında uygulayarak para kazanacakları bir öneride bulundu. Yüzlerce takipçisi Çolak’ın fikrini onayladı.

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

Kiracılar dikkat etmeli! Aidatı ödemeyen kiracı evden çıkarılır mı? 

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan sıkıntılar her geçen gün artarak maalesef devam ediyor. Kiracı ve sahipleri şimdi de apartman veya site aidatları için de karşı karşıya gelip sıkıntı yaşayabiliyorlar. İşte haberin detayları...

Site aidatları neye göre belirlenir?

Türkiye'de son iki senede artan konut ve kira fiyatlarıyla birlikte site aidatları da yükseldi. Peki, Site aidatları neye göre belirlenir? İşte detaylar...

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Kirayla yarışan site aidatlarına düzenleme geliyor! Kat Mülkiyeti Kanunu’ndaki değişiklikler için hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Adalet ile İçişleri bakanlıklarının fahiş miktarlara ulaşan site aidatlarına yönelik çalışma yaptığı bildirildi. Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yapılacak değişiklikler, 1 Ekim’de TBMM gündemine gelecek.

Fahiş aidatlara yeni önlem! Neşter vuruluyor

Kirayla yarışan fahiş aidatlar için hükümet atağa geçiyor. Aidatlara çekidüzen verecek yasal düzenleme geliyor. Site yönetimlerinde şaibe ortadan kalkması planlanıyor. Yönetim profesyonellere devredilecek ve denetimi bakanlıkta olacak. İşte tüm detaylar...

site aidatları ne kadar 2021 Haberi

site aidatları ne kadar 2021

Kimi siteler 500 kimi siteler aylık 1500-2000 TL aidat istiyor. Aylık gelirleri milyon TL'lerle belirtilen sitelerin bu kazançları illegal örgütlerin de dikkatını çekti. CNN Türk’ten Mücahit Topçu ve Caner Emre Kınacı'nın haberine göre; site yönetimlerine bir şekilde dahil olan bu mafyavari örgütler hem haksız kazanç sağlıyor hem de site sakinlerinde rahatsızlığa neden oluyor. Site yöneticileri kendilerine koruma tutmak zorunda kalıyor. 

Bu mafyavari örgütler, en ufak ağzınızı açtığınızda tepenize biniyorlar. Seçimlerde can güvenliği sağlanamıyor. 

PARA TOPLAYIP FATURALARI ÖDEMİYORLAR

Site sakinlerinin açıklamaları şaşkınlık yaratıyor. İşte o açıklamalar:

"Yönetim faturaları topluyor. Bizden İGDAŞ’tan tutun İSKİ de kaçak durumunda. İGDAŞ geldi sitenin gazını kesti. Mutlaka kanunla yönetilmesi gerekiyor. Biz 10 kişilik apartman kanunu ile yönetildiğimiz için böyle oluyor. Site yönetimine gelen bir daha bırakmıyor, bıraktıramıyorsunuz."