18 / 04 / 2024

sitede kullanılmayan tesisin parası ödenir mi

sitede kullanılmayan tesisin parası ödenir mi

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun ''İki bloklu bir sitede daire aldım. İş yerleri borçları nedeni ile bir bankaya geçmiş. Bu dükkanların da bir problemi varmış. Pis su gideri hatalı bağlandığından zaman zaman su basıyormuş. Bu durumda sorumluluğumuz ve görevimiz nedir?' sorusunu yanıtladı.

Bakanlığa ait kullanılmayan taşınmazlar mecliste!

Bakanlığa ait kullanılmayan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

ABD Hazine Bakanlığı Fed'den kullanılmayan Kovid-19 fonlarını iade etmesini istedi!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD Merkez Bankasından (Fed) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerine karşı uygulamaya koyulan kredi programları kapsamında kullanılmayan 455 milyar dolarlık fonun iade edilmesini istedi.

Şehir hastaneleri binaları geç mi tamamlanıyor?

Yap-kirala-devret modeli ile inşa edilen şehir hastaneleri için milyonlarca TL harcandı. Şirketler, temin etmesi gereken tıbbi cihazları temin etmedi ve hastane binalarını ise zamanında bitirmedi. Şehir hastanesinin açılmasıyla boşaltılan ve kullanılmayan hastane binaları için de milyonlarca TL elek

İstanbul'da aidat fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Koronavirüs salgını sürecinde sitelerde ve apartmanlarda kullanılmayan havuza, spor salonuna ya da sosyal alanlara 2 bin 200 TL’ye varan aidat ödemesi yapılıyor...

Malatya afet barınma sistemleri alanında merkez olma yolunda!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ile arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilen Barınma Sistemleri ile Çadır ve Tekstil fabrikaları bölgeye büyük güç katacak.

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

İzmit'te metruk binalara geçit yok!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahallesi’nde kullanılmayan ve tehlike oluşturan metruk binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

Türk Kızılayın Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor!

Malatya'da 1989 yılında tamamlanan fakat hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası ve arazisinde hayata geçirilen Barınma Sistemleri Fabrikası'nda sona geliniyor...

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

Erzurum'da kullanılmayan 5 katlı bina çöktü!

Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki binanın çökmesi sebebiyle çevredeki binalarda oturan bazı vatandaşlar tedbiren evlerinden tahliye edildi.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Türk Kızılay, Malatya'daki atıl fabrikayı barınma sistemleri üreten tesise dönüştürecek!

 Malatya'da, 1989'da tamamlanan ancak hiç kullanılmayan atıl vaziyetteki Vagon Onarım Fabrikası barınma sistemleri üreten tesise dönüşecek.

sitede kullanılmayan tesisin parası ödenir mi Haberi

sitede kullanılmayan tesisin parası ödenir mi

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İki bloklu bir sitede daire aldım. Bir blokta sadece meskenler, diğerinde üç tane de işyeri var. İşyerleri borçları nedeni ile bir bankaya geçmiş. Hesapları incelediğimde benden önceki yöneticinin bu işyerlerinden aidat almadığını çünkü işyerlerinin radyatörlerinin söküldüğünü öğrendim. Ben bu işyeri maliki olan bankaya toplam aidat borçlarını ödemeleri için yazı gönderdim. Henüz olumlu yanıt alamadım ama bu dükkanların da bir problemi varmış. Pis su gideri hatalı bağlandığından zaman zaman su basıyormuş. Bu durumda sorumluluğumuz ve görevimiz nedir? sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

İki bloklu bir sitede daire aldım. Bir blokta sadece meskenler, diğerinde üç tane de işyeri var. İşyerleri borçları nedeni ile bir bankaya geçmiş.

Hesapları incelediğimde benden önceki yöneticinin bu işyerlerinden aidat almadığını...