26 / 04 / 2024

siteler mobilyaları nijerya

siteler mobilyaları nijerya

ANKİSAD' dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi....

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

2017 bahçe mobilyaları trendi!

Bahçeler ve teraslar gibi açık hava mekanları yaz aylarında en çok zaman geçirilen en keyifli alanları oluşturuyor. L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Samantır, bahçe mobilyalarında 2017 trendlerini anlatıyor.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması” için başvurular başladı.

Salon için hangi mobilyalar tercih edilmeli?

Ev dekorasyonunda rahatlık kadar görsellikte önemli. Peki evimizde en çok vakit geçirdiğimiz salonlar için hangi mobilyaları tercih etmeliyiz? İşte cevabı...

İSMOB’da mobilyalar konuşacak!

İSMOB mobilyaların dile geldiği özel bir törenle açıldı. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan İSMOB’da bu yıl 500’den fazla ürün sergileniyor.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Nijerya’ya Türk OSB’si geliyor!

MÜSİAD, FETÖ’nün Afrika’daki üssü Nijerya’da Türk OSB’si kuracak. Projenin başındaki Hüseyin Öztunç, “Ülkede FETÖ’nün etkinliğini bitirip, işadamlarımıza yatırım ortamı hazırlayacağız” dedi.

siteler mobilyaları nijerya Haberi

siteler mobilyaları nijerya

Ankara İş adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları, Nijeryalı yatırımcıları ağırladı.


ANKİSAD'dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi. 


ANKİSAD Başkanı Harun Akca, yemekte yaptığı konuşmada, dış ticaretin öncelikleri olduğunu belirterek, Afrika'da keşfedilmeyi bekleyen birçok pazar olduğunu, mobilyacılığın da bunların başında geldiğini belirtti. Akca, gerek Nijerya gerekse Afrika’nın diğer ülkelerine açılmak isteyen ANKİSAD üyelerine dernek olarak her türlü desteği verdiklerini kaydetti.


Benin Fahri Konsolosu ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Kaya da “Nijerya dünyanın 10 büyük petrol üreticisinden biridir. 700 milyar dolarlık bir pazara giriş kapısı olarak görülüyor. Türk firmaları için gerçekten hem kendisi hem de çevresi ile çok büyük bir potansiyel barındırıyor" ifadelerini...