27 / 04 / 2024

sivas başören köyü satılık arsa

sivas başören köyü satılık arsa

Sivas'a bağlı Divriği'de bulunan arsa, tarla ve ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 340 metrekare ile 14 bin 914 metrekare arasında değişiyor.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Sugören Höyüktepe’de kaçak yapılaşma!

Yalova ile Düzce arasında kalan Sugören köyüne bağlı Höyüktepe’deki kaçak yapılaşma devam ediyor.

Hobbit Köyü Sivas'ta hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce kent merkezine 7 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı'na hayata geçirilen ve dünya genelinde izlenme rekorları kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerindeki 'Hobbit' karakterlerinin evlerine benzeyen 'Hobbit Köyü' misafirlerini ağırlamaya başladı.

Bursa Belenören Köy Konağı gün sayıyor!

Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in Belenören Mahallesi’ndeki köy konağını restore etti

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

sivas başören köyü satılık arsa Haberi

sivas başören köyü satılık arsa

1. Akmeşe Köyü'nde bulunan 340 metrekare arsa satışa çıkarılacak. İhalesi 17 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak olan arsanın tahmini bedeli 1.000 YTL, geçici teminat bedeli ise 200 YTL olarak belirlendi.


2. Başören Köyü'nde bulunan 5 bin 103 metrekare tarla için ihale açılacak. Bahsi geçen ihaleye çıkarılan tarladan tahmini bedel olarak 3 bin YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 600 YTL alınacak. İhale, 14 Mayıs 2008 saat 10.30'da yapılacak.


3. Başören Köyü'nde bulunan 14 bin 914 metrekare ham toprak satılacak. 14 Mayıs 2008 saat 10.00'da ihalesi yapılacak ham topraktan, tahmini bedel...