29 / 03 / 2024

sivas cadde yenileme çalışmaları

sivas cadde yenileme çalışmaları

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

Samsun-Sivas demiryolu hattının yüzde 80'i tamam!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlandı. Hattın Eylül 2018’de açılması planlanıyor..

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

sivas cadde yenileme çalışmaları Haberi

sivas cadde yenileme çalışmaları


Baharın gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun bir çalışmaya başladı.


Bu çerçevede geçtiğimiz yıl tamamlanan Abdulvahabi Gazi Caddesi, Bağdat Caddesi ve Mevlâna Caddesi gibi mahallelerde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları bu yılda devam edecek.


Kazancılar Caddesi’nde Fen İşleri tarafından başlanan çalışmayla fen işleri Müdürlüğü tarafından mahallenin altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da yeşil alan çalışması yapılacak.


Önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağı Kazancılar Caddesinde, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç incelmelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ceyhan yapılacak çalışma hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Yardımcısı Ceyhan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin her yanında çalışma yapıldığına vurgu yaparak; “Geçtiğimiz yıl Bağdat, Mevlâna ve Abdulvahabi Gazi Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara...