19 / 04 / 2024

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açılış

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açılış

Sivas'ta bulunun tüm evlerden tatlı su akmaya başladı. Yeni Nesil Teknoloji ile İçme Suyu Arıtma ve Terfi İstasyonu'nun hizmete açılışı ise bugün görkemli bir törenle Çayboyu Mahallesi Su Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirildi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sivas Suşehri 2. Etap 460 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Sivas İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

Sivas Suşehri İmar ve Şehircilik Müdürü göz altına alındı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında aralarında Suşehri Belediyesinde görevli İmar ve Şehircilik Müdürü Y.Ö'nün de bulunduuğu 6 kişi göz altına alındı.

Sivas Suşehri'ne sağlık merkezi yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine, Aile Toplum Sağlığı ve 112 Acil İstasyonu yapılacak. Kaymakam Kadir Perçi, ilçeye yapılacak yeni Devlet Hastanesinin ardından, bir sağlık kuruluşunun daha ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açılış Haberi

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açılış


Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın girişimleri sonucu tamamlanan içme suyu arıtma ve terfi istasyonu hizmete açıldı. Artık çeşmelerden su değil, sağlık akacak. Yapılan çalışmalar kısa sürede meyvesini verirken Sivas'ta bulunun tüm evlerden tatlı su akmaya başladı. Yeni Nesil Teknoloji ile İçme Suyu Arıtma ve Terfi İstasyonu'nun hizmete açılışı ise bugün görkemli bir törenle Çayboyu Mahallesi Su Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirildi. 

Düzenlenen törene Vali Alim Barut, Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, il protokolü, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Programın açış konuşmasını Sibeski Müdürü Ercan Ercanlı yaparken, tesis ve su arıtma konusunda teknik bilgiler verdi. Ercanlı, son olarak yapılan çalışmada büyük emeği bulunan Başkan Aydın ve ekibi başta olmak üzere açılışa katılan davetlilere teşekkür etti. 

Konuşmanın ardından davetlilere, Başkan Aydın'ın bu...