25 / 04 / 2024

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılacak

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

TOKİ Sivas Zara’da 608 bin TL’ye 2+1!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Zara projesi…

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

TOKİ Sivas Sızır’da 240 taksitle ucuz konut!

Aylarca duyurular yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Sızır projesi…

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi ne zaman açılacak

Sivas'ta, geçen sene inşaatına başlanan ve 15 bloktan meydana gelen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatındaki çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhuriyet Üniversitesi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Sivas Valisi Salih Ayhan ve Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ın inşaatı süren hastane binasının inşaatını gezdiğini bildirdi.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Salih Ayhan, sağlığa yapılan yatırımların tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde önemini bir defa daha gösterdiğini dile getirerek, "Rektörlüğümüzün çalışmasıyla Sivas'ımız çok değerli bir eser kazanacak. Sivas'ta bu konuya destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Milletvekili Ekinci de inşaatına geçen sene başlanan hastane inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Ekinci sözlerini şu şekilde tamamladı: "Burada projeden yapım...