29 / 03 / 2024

Sivas Net City satılık

Sivas Net City satılık

Sivas'ta hayata geçirilen Net City`in 140 dairelik projesi düzenlenen programla tanıtıldı. Tanıtıma, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım katıldı.

Volkswagen Transporter'de görülmemiş indirim! Net fiyatı 452 bin 684 TL! 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde anahtar teslim alımlarında indirimler kaldığı yerde devam ediyor. Net fiyatı 452 bin 684 TL olan Transporter City Van sizleri satış bayilerinde bekliyor. 

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

Sivas Net City projesinin lansmanı yapıldı!

Sivas'ta hayata geçirilen Net City`in 140 dairelik projesi düzenlenen programla tanıtıldı. Tanıtıma, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım katıldı.

Sivas Park City AVM 5.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Sivas Merkez'de Park City AVM içerisinde bulunan 40 mağaza Sivas 2. İcra Dairesi tarafından 11 Mart 2015 günü saat 11:00 ile 15:20 arasında ihaleye çıkarılıyor.

Park City AVM, yüzde 70 doluluk oranıyla icralık!

Sivas’ın en büyük alışveriş merkezi konumundaki Park City AVM icradan satışa konuldu. AVM için belirlenen tahmini bedel 20 milyon 742 bin 168 lira

Sivas'ta Park City AVM, 20.7 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C: Sivas 2. İcra Müdürlüğü, Sivas merkez Altuntabak mahallesindeki Park City Alışveriş Merkezi'ni 20 milyon 742 bin 168 TL'den satışa çıkardı. Satış 03 Ağustos 2012 Cuma günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

Sivas Park City ve Gaziantep AVM icradan satışa çıktı!

Sivas'taki Park City AVM ve Gaziantep'teki Antep AVM, ilgili icra müdürlükleri tarafından satılığa çıkarıldı

Evviva Gümüş City, 57 bin 150 liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Evviva Gümüş City projesinde brüt 65, net 42 metrekare büyüklüğündeki 1 oda 1 salon evlerin liste fiyatı 63 bin 500 lira. Peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto yapılıyor ve konut fiyatı 57 bin 150 liraya iniyor. Bulut İnşaatın Evviva Gümüş City projesi 25 Nis

Ağaoğlu My City Hotel Mutfak Ekibi'ne 9 ödül!

İstanbul Ağaoğlu My City Hotel Mutfak Ekibi Kremlin Culinary Cup'dan dokuz madalyayla döndü

Beyaz City AVM'de 115 bin TL'ye dükkân!

Beyaz City AVM'de dükkânlar yüzde 10 indirim kampanyasıyla satılıyor

Ankara 312 Ulusoy City'de 520 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ankara'nın Ümitköy bölgesinde hayata geçirilen 312 Ulusoy City'de fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor

Sinpaş Lagün ve Bosphorus City'de kira öder gibi taksit!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bosphorus City ve Lagün Evleri'nde kira öder gibi taksitle satışlara başladı

TOKİ Sivas Merkez'de 628 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Sivas Merkez'de 628 konut yaptıracak

Sivas Net City satılık Haberi

Sivas Net City satılık

Büyük Otel’de gerçekleştirilen tanıtım programına Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve iş adamları katıldı.


Net City Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Aydın, programda yaptığı konuşmada “Hizmet verdiğimiz her alanda kaliteyi verimliliği ve müşteri memnuniyetini kendimize ilke olarak hedefledik. Net City`i bir yaşam standardı olarak sunduk. Çünkü Net City evleri son derece kullanışlı olan, sosyal tesisleri ve konumu itibariyle öncelik olmuştur" dedi.


Daha sonra Net City`nin 140 dairelik iç mimarisinin tanıtıldığı konuşmaların ardından söz alan Belediye Başkanı Sami Aydın, Net City`in yeni yapılan bir site olmaktan öte farklı anlayışları bünyesinde barındıran, şehre örnek teşkil eden, farklı bir algıyı öne çıkaran çalışma olduğunu söyledi.


Aydın, "Her zaman...