27 / 04 / 2024

Sivas res kamulaştırma

Sivas res kamulaştırma

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Silivri'de acele kamulaştırma kararı!

Silivri'de 154 kV Seymen Çöp Gaz TM-Silivri RES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma!

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivas Kevendüzü Göleti projesinin kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla, Sivas'ın Divriği ilçesindeki Kevendüzü Göleti projesinin kamulaştırma işlemlerine başlanacak. Açıklamada, yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir sağlayacağı belirtildi.

Poyraz RES için acele kamulaştırma!

“154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sivas, İzmir ve Uşak'ta RES için kamulaştırma!

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

4 ilde kurulacak HES ve RES için kamulaştırma izni verildi!

Dört ilde kurulacak HES ve RES'ler için Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi. Bakanlar Kurulu kararına göre Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Sivas Kangal ve Divriği'de acele kamulaştırma!

Divriği İlçesi Doğal Gaz İletim Hattı Projesi için Sivas Kangal ve Divriği ilçelerinde proje alanına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sivas res kamulaştırma Haberi

Sivas res kamulaştırma

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/8005

Sivas, İzmir ve Uşak illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla ekli listelerde bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; adı geçen Bakanlığın 28/7/2015 tarihli ve 19177 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 10/8/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.

                                                                                                                   ...