23 / 04 / 2024

sivas sami aydın

sivas sami aydın

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2015 yılının büyük projelerin başladığı bir yıl olacağını ve uygulanması planlanan projeler sayesinde Sivas'ın göç veren alan il statüsüne çıkacağını ve Sivas'ın gelişeceğini söyledi.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Sivas açık hava müzesine dönüşüyor!

Sivas meydanını yeniden cazibe merkezi haline dönüştüren Başkan Sami Aydın, “Şehir meydanı altında kapalı otoparkı, üstünde barındırdığı tarihi eserlerle adeta bir açık hava müzesi haline geldi” diye konuştu. 

Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri taşınıyor!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın Seyfebeli Modern Sanayi Siteleri ilgi ilgili hazırlanan yönetmeliğin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlandığını söyledi.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Sivas eski stat alanı projesinde rota değişti!

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Sivas'a 800 araçlık otopark geliyor!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın tamamlandığında Tarihî Kent Meydanı’nı farklı bir boyuta taşıyacak olan 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve 800 araçlık katlı otoparkındaki çalışmaları inceledi.

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TOKİ'den Sivas'a dar gelirliler için 1000 konut!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, vatandaşlara dev bir müjde verdi. Başkan Aydın, “Bin yeni konut yapılacak” dedi.

Sivas'ta 2017 yılı proje yılı olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın “Kızılırmak projesi, belediye yeni hizmet binası ve Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü’nün ihalesi ile kentsel dönüşüm projelerini tamamlamak istiyoruz. 2017 yılı proje yılı olacak” dedi.

Sivas'ın yeni köprü projesi tanıtıldı!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak üzerine kente prestij katacak ve karayolu, demiryolu, bisiklet ve yaya yolunun geçeceği bir köprü inşa edileceğini bildirdi.

Sami Aydın, Sivas'ın 2016 projelerini anlattı!

Sivas Belediyesi, yeni yılda startını vereceği projelerle 2016 yılına damga vuracak. Önceki gün İl Koordinasyon Kurulu’nda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2016 yılında hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdi.

Sivas Fadlum Köprüsü hizmete girdi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Fadlum Irmağı üzerine yeni köprü; havaalanı pistini andıran yeni bağlantı yollarıyla birlikte tamamlanarak hizmete girdi.

sivas sami aydın Haberi

sivas sami aydın

2015 yılında uygulamaya geçmesi planlanan projeler sayesinde Sivas'ın gelişeceğini ve büyüyeceğini belirten Başkan Aydın; "Projeler Sivas'a ciddi istihdam sağlayacak. Sivas göç veren il statüsünden göç alan il statüsüne çıkacak" dedi.


Yıllardır hayal olan kayak merkezi projesinin AK Parti döneminde yapıldığını örnek gösteren Belediye Başkanı Sami Aydın; "Kentsel dönüşüm noktasında hep ifade etmişimdir kentsel dönüşümler Sivas için büyük bir şans ve fırsattır. Bu anlamda Sivas'ta bir tanesi 110 hektar bir diğeri 50 hektar olmak üzere dört tane kentsel dönüşüm çalışmasını başlattık. Bir kısmını TOKİ Be bir kısmını Çevre ve Şehirdik Bakanlığımızla bu projelerde hiçbir engel kalmadı. Bu yıl itibari ile kazmaları vurucağız. Bu sebeplerden dolayı bakanımıza ve milletvekillerimize şükranlarımı arz ediyorum. 


Dar geliri vatandaşlara konut üreteceğimizi söyledik ve bunu yapacağız. TOKİ ile...