29 / 03 / 2024

sivas valisi

sivas valisi

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sivas Demirağ OSB 2021'de tamamlanacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kentin yatırım üssü olacağını söyledi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda sona geliniyor!

Sivas Valisi Salih Ayhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ayhan, hattın yıl sonunda tamamlanacağını belirtti.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmaları incelendi!

Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ankara-Sivas YHT hattı 2018 yılında açılacak!

Sivas Valisi Davut Gül, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren İnşaatı'nın, Yıldızeli ilçesi Köklüce köyü mevkisindeki şantiyesinde incelemelerde bulundu. Şantiyedeki işçilerle kahvaltı yapan Gül, daha sonra firma yetkilisinin proje hakkında hazırladığı sunumu izledi.

sivas valisi Haberi

sivas valisi

Köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını müjdeleyen Sivas Valisi Davut Gül Kangal Öğretmenevi'nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gül, "Böyle bir iddiamız yok ama geçmiş yıllarla kıyasladığınız zaman hem taleplerinizin değiştiğini hem de her sene bir öncekinden daha fazla hizmet yaptığımızı görüyorsunuz. Geçen sene önemli bir miktarda köylere parke taşı tahsis ettik. Bu sene de hem İl Özel İdaresi hem de KÖYDES programından ortalama 150 bin metrekareye yakın parke taşı verilecek." şeklinde konuştu.

"Köyler Yaşamalıdır" projesi

Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresinin "Köyler Yaşamalıdır" adı altında bir proje başlattığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti; "Şehirde yaşayan ve köyüne geri dönmek isteyen vatandaşlarımız arsa ile ilgili...