19 / 04 / 2024

Sivas Yeni Numune Hastanesi ne zaman açılacak

Sivas Yeni Numune Hastanesi ne zaman açılacak

Temeli 2011 yılında atılan 700 yataklı olarak tasarlanan Sivas Yeni Numune Hastanesi'nin açılışı TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla hastane konferans salonunda gerçekleştirildi.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Sivas'a 276 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

TOKİ'den Sivas'a 746 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Yeni Numune Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Sivas Yeni Numune Hastanesi ne zaman açılacak

Hastane konferans salonunda gerçekleşen açılış programına TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, diğer il protokolü üyeleri, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.


Sivas’ta temeli 2011 yılında atılan 700 yataklı Yeni Numune Hastanesinin açılış töreninde konuşma yapan Müsteşar Gümüş, “Sivas; diğer illerle beraber güçlü bir sağlık örgütü olan ilimiz. Bu tesisle beraber inşallah aynı misyonla görevine daha güçlü olarak devam edecek. 104 bin m2 kapalı alan, 700 yatak, 79 yoğun bakım, 100’e yakın poliklinik, 3 bin 115 m2 acil servis, 28 ameliyathanesi olan çok güçlü bir hastane. İnşallah bundan sonraki süreçte içini de cihazıyla, ekibiyle iyi doldururuz. Hem Sivas’ımıza hem de komşu illerimize sağlık hizmetini sunar. Buradan hastaların diğer...