26 / 04 / 2024

sivasın nerelerine toki evleri yapılacak

sivasın nerelerine toki evleri yapılacak

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta temel atma ve açılış törenlerine katılacak. Yılmaz, yaklaşık bedeli 45 milyon lira olan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere, 14 Aralık Cumartesi günü Sivas'a gelecek....

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

Sivas'ta iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, iskelede çalışırken dengesini kaybeden inşaat işçisi Nadir Çınar, beton zemine düştü ve hayatını kaybetti.

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

TOKİ Sivas Zara’da kura çekildi!

TOKİ tarafından Sivas’ın Zara İlçesi’nde inşa edilecek 642 konut için kurası 2 Haziran'da çekildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği projede 462 konuta 1.317 başvuru geldi...

Sivas Divriği TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Hatay Altınözü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay’ın Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi’nde hayata geçireceği 384 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sivas Şarkışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde hayata geçirdiği 253 konutun kura çekilişi yapıldı.

Aydın Kuyucak TOKİ kura sonuçları 24 Ekim 2017!

Aydın Kuyucak TOKİ projesinde yer alan 139 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleşti.

İzmir Kınık TOKİ kura yeri!

İzmir Kınık TOKİ kura yeri bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 271 adet daireden oluşan projede satışlar kura çekimi ile yapılacak.

Sivas Divriği TOKİ Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Divriği 2. Etap’ta talep uygulaması kapsamında inşa edilen 610 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Sivas'ın imar planı düzenlenmeli!

Sivas Belediyesi tarafından bölgede yapılan çalışmalar tepkilerine neden oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, şehrin imar planının yenilenmesi gerektiğini açıkladı.

sivasın nerelerine toki evleri yapılacak Haberi

sivasın nerelerine toki evleri yapılacak


İlk olarak Gemerek ilçesini ziyaret edecek olan Yılmaz, burada yardıma muhtaç aileler için yaptırılan 10 sosyal konutun açılışını gerçekleştirecek.


Bakan Yılmaz, daha sonra Yeniçubuk beldesinde, sentetik çim saha, Yeniçubuk Anaokulu, Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Tesisi, cami ve Gemerek Belediyesi tarafından yaptırılan dinlenme tesisinin açılışını yapacak. TOKİ tarafından 2 yıl içerisinde yapılması planlanan 110 konutun temel atma törenine de katılacak Yılmaz, daha sonra Şarkışla ilçesinde 330 dar gelirli aile için TOKİ bünyesinde yaptırılacak olan projenin startını verecek. 2014-2015 yılında hizmete açılacak 200 kişilik Aşık Veysel Öğrenci Yurdunun temelini atacak Yılmaz, daha sonra bir tekstil firmasını ziyaret edecek.


Milli Savunma Bakanı Yılmaz, daha sonra, Bal Ormanı Projesi kapsamında 750 bin fidan dikilen Akçakışla ve Bozkurt köyleri arasındaki bölgede incelemelerde...