28 / 03 / 2024

Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy fiyat

Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy fiyat

Siyah Kalem İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 24 ay sonra deniliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına henüz başlanmadı...

Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy projesi!

Konutların satış sürecine henüz başlanmayan Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy projesi, İstanbuk Avrupa yakası Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede satışlar bu ay içerisinde başlayacak....

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tarık Arda tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy ödeme planı!

Siyah Kalem İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat ve 120 ay yüzde 0,55 faiz oranı fırsatı sunuluyor. İşte Köy Zekeriyaköy ödeme planı..

Zekeriyaköy Köy projesi kısmi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Siyah Kalem İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy projesinde bulunan 1789/2, 1789/4, 1790/3, 1790/4, 1789/3 ve 1791/4 parseller kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı...

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KÖY Zekeriyaköy Siyah Kalem İnşaat projesi!

KÖY Zekeriyaköy'de 1+1'den 6+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Proje ''Yeni havalimanı denince aklınıza artık KÖY Zekeriyaköy gelecek'' sloganıyla satışlara devam ediyor.

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Elyıldırım tarafından kuruldu. 

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah İnci İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Alyasar Radwan tarafından kuruldu. 

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy fiyat Haberi

Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy fiyat

İlk etabında yer alan dairelerin ruhsatı alınan Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim.


İlk etabı 462 adet daireden oluşan Siyah Kalem Zekeriyaköy projesinde konut fiyatları Emlak Konut GYO tarafından belirlenecek.


Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Zekeriyaköy'de yükselen Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2 yıl sonra deniliyor. 


Dairelerin satışlarına 2014 yılının Ağustos ayı içerisinde başlanması planlanan Siyahkalem İnşaat Zekeriyaköy Sarıyer projesi, 3 fazdan oluşuyor.


Konutların metrekare birim fiyatının tahmini metrekaresi 5 bin TL'den başlaması planlanan Siyah Kalem İnşaat Zekeriyaköy ne zaman teslim sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor.  


500 bin metrekare alana sahip olan Siyah Kalem Zekeriyaköy Sarıyer projesi toplamda 1,200 adet daireden oluşuyor. 


Tel: 0212 202 64 64 / 0212...