29 / 03 / 2024

Siyahkalem Köy daireler

Siyahkalem Köy daireler

Bir estetik cerrah titizliği ile gerçekleştirilen taşıma işleminin ardından yoğun bakıma alınan 232 ağaç, yeni yerlerinde yaşamlarını sürdüreceklerini müjdeledi.

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi!

Köy Evleri Zekeriyaköy fiyat listesi 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştiriliyor...

Köy Siyahkalem görselleri!

Siyahkalem İnşaat tarafından Emlak konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. İşte Köy Siyahkalem görselleri...

Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Köy Siyahkalem projesi 1.167 adet konuttan meydana geliyor. Peki Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem Köy Evleri satış fiyatları!

Siyahkalem Köy Evleri satış fiyatları 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy Evleri'nde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Siyahkalem Köy ev fiyatları!

Siyahkalem Köy ev fiyatları 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy projesinde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Siyahkalem Köy 2.etap satışları başladı! Metrekaresi 8 bin TL!

Siyahkalem İnşaat'ın hayata geçirdiği Köy projesinin 2. etabında satışlar başladı. Köy 2. etap projesinde 214 ünite çarşı alanı yer alıyor. Projenin tamamı 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor.

Siyahkalem Köy daireler Haberi

Siyahkalem Köy daireler

Zekeriyaköy’de gerçekleştirilen bir konut projesinin inşaat alanında bulunan 232 ağaç Sonbahar’da bulundukları yerlerden alınıp arazi içinde başka bir alana taşınmıştı. 



Taşınan ağaçların yeni yerlerinde yaşayıp yaşamayacağı tartışma konusuydu. Geçtiğimiz günlerde taşınan ağaçlar yeni yerlerinde daha uzun yıllar yaşayacaklarını müjdelediler.Ağaçların taşıma ve bakım işlemlerini gerçekleştiren Alman OPİTZ firması uzmanlarından Francesco Maccazzola geçtiğimiz günlerde yine İstanbul’daydı. Artık yeşile duran ağaçların bakımlarını ekibi ile birlikte özenle gerçekleştirdi.Maccazzola, ağaçların yerlerinden taşınıp, yeşille durmasına kadar geçen süreci anlattı:



Zekeriyaköy’de KÖY projesi içinde yer alan 232 ağacın taşınma süreci 1.5 yıl önce başlamış.İnşaat sahası içinde yer alan ağaçların durumu, kaç yaşında oldukları türleri ve yaşadıkları ortam belirlendikten sonra, yeni yaşamlarını en sağlıklı sürdürecekleri alanlar belirlenmiş. Ağaçların sayımı ve numaralandırılması yapıldıktan sonra Almanya’dan özel olarak getirilen Optimal 3000...