25 / 04 / 2024

siyasi risk sigortası

siyasi risk sigortası

Garanti Bankası 3 büyük kent dışında kullandırılmak üzere 21 milyon dolarlık kredi aldı. Kredi kimden? Hangi şartlarda alındı? Detaylar için tıklayın

İnşaat Ali Risk Sigortası yeni yapıları güvenceye alır!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Zekir Seferler bugünkü yazısında inşaat sektörünün sigortası olan İnşaat Ali Risk Sigortayı anlattı. İşte Seferler'in o yazısı...

Sompo Japan'dan konut sigortası yeniliği!

Sigortalıların gezdikleri bir mağazada çocuklarının kırdığı ürünlerin dahi sigorta kapsamına alındığı Artı Konut Sigortası ile standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan birçok beklenmedik risk de teminat altında oluyor.

Fuad Akhundov: Akkuyu Nükleer'de risk de dalga da olacak!

Türkiye’de kurulan ilk nükleer santral için ‘Bir siyasi partinin değil bir devletin projesi” diyen Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Akhundov dalgalanmalar için, “Risk de dalga da illaki olacak” ifadesini kullandı.

Siyasi belirsizlik konut kredi faizine de yansıdı!

Siyasi belirsizlik ve terör eylemleriyle artan risk, konut kredi faizine de yansıdı. Kısa süre önce 10 yıllık kredinin aylık yüzde 0.90 olan faizi yüzde 1.13'e fırladı. 100 bin liralık kredinin maliyeti 20 bin lira arttı.

Siyasi belirsizlikler yatırımları olumsuz etkiliyor!

İMKON Genel Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, “Sektör olarak, istikrar ve geleceğin öngörmediği bir siyasi ortamda yatırımcı ve yatırımlar, risk altında olacaktır” dedi.

Mehmet Şimşek:Türkiye'nin büyümesine en büyük katkı dış talepten!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, siyasi risk primindeki artışa, parasal sıkılaşmaya ve yürürlüğe konulan makro ihtiyati tedbirlere rağmen Türkiye ekonomisinin yıllık bazda yüzde 4,3 ile beklentilerin üzerinde büyüdüğünü belirtti.

ACE risk yöneticilerine yönelik çevresel sorumluluk sigortası geliştirecek!

ACE Türkiye Yangın ve Mühendislik Sigortaları Müdürü Ömer Aşkın risk yönetimiyle alakalı geliştirdikleri çevresel sorumluluk sigortası için akıllı bir inşaat risk yönetimi programının anahtarı olacağına inandığını söyledi..

Uzmanlar zorunlu deprem sigortası için uyarıyor!

Evinizi, Zorunlu Deprem Sigortası ile deprem ve depremden kaynaklanan maddi hasarlara karşı güvence altında bulundurun, olası bir risk durumunda sigortanız maddi kayıplarınızı sizin yerinize karşılasın...

Konut sigortası!

Evinize hırsız mı girdi ya da eviniz çıkan yangında büyük hasar mı gördü? Eğer konut sigortanız varsa panik olmanıza gerek yok. Çünkü konut sigortası yapılan konutlar olası risklere karşı güvence altına alınıyor...

Deprem sigortası ne kadar?

Zorunlu Deprem Sigortası devlet tarafından sunulan bir güvencedir. Konutları depreme ve depremin doğrudan neden olduğu yangın, infilak, yer kayması ve tsunami gibi afetlere karşı güvence altına alan deprem sigortası ne kadar?

Zorunlu deprem sigortası hesaplama!

1999 Marmara Depremi'ni takiben zorunlu hale getirilen Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ile olası bir depremden sebep binanızda oluşacak hasarları güvence altına almış oluyorsunuz. Peki zorunlu deprem sigortası hesaplama nasıl yapılıyor?

Bankadan konut kredisi alana habersiz hayat sigortası yapılıyor!

Vatandaştan habersiz düşük faizle kredi veren bankalar, hayat sigortası ve konut paket sigortası yapıyor...

Aziz Torun konut bitirme sigortası için görüşmelere başladı!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut bitirme sigortası ile ilgili Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'yla görüştüklerini belirtti

siyasi risk sigortası Haberi

siyasi risk sigortası

Garanti Bankası, konut finansmanı için 21 milyon dolar tutarında Overseas Private Investment Corporation (OPIC) garantili kredi aldı.

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamada, Wachovia Bank N.A. ile 21 milyon dolar tutarında OPIC garantili krediye imza atıldığı, 10 yıl vadeli alınan kredinin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin dışındaki bölgelerde bulunan konutlara yönelik konut kredilerinin finansmanında kullanılacağı bildirildi.

Açıklamada, 11 Temmuz 2007 tarihinde Garanti'nin hesaplarına geçen kredinin, bankanın konut finansmanı için temin ettiği OPIC garantili ikinci kredi olma özelliği taşıdığı kaydedildi.

1971 yılında ABD'de kurulan, gelişmekte olan 150 ülkede ekonomik ve sosyal yatırımları destekleyen bir kuruluş olan OPIC'in, faaliyet alanları büyük yapılandırılmış finansman işlemlerinden küçük işletme...