24 / 04 / 2024

Sompo Japan'dan konut sigortası yeniliği!

Sompo Japan'dan konut sigortası yeniliği!

Sigortalıların gezdikleri bir mağazada çocuklarının kırdığı ürünlerin dahi sigorta kapsamına alındığı Artı Konut Sigortası ile standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan birçok beklenmedik risk de teminat altında oluyor.




Sompo Japan Sigorta, evde yaşanabilecek beklenmedik kazalar için Artı Konut Sigortası ile müşterilerine güvence sağlamaya devam ediyor. Sigortalıların gezdikleri bir mağazada çocuklarının kırdığı ürünlerin dahi sigorta kapsamına alındığı Artı Konut Sigortası ile standart konut sigortalarında kapsam dışında tutulan birçok beklenmedik risk de teminat altında oluyor. Bireylere yönelik ferdi kaza ve acil sağlık teminatları da aynı poliçenin kapsamına alınabiliyor. PratiKonut ile özellikle hasarla ille kez tanışan bireysel sigortalılarına belirli bir limit dahilinde dahili su hasarları için 48 saat içerisinde hasar ödemesi yapan Sompo Japan, sigortalılarını prosedürlerle uğraştırmadan pratik ve hızlı bir hasar deneyimi yaşatıyor. 

Bu teminat ve hizmetlerin yanı sıra, Artı Konut Sigortası'na dahil edilen "Attı Konut Balom Planı" teminatı için ek bir prim talep edilmiyor. 

Sompo Japan Sigorta, "Artı Konut Bakım Planı Teminatı" ile müşterilerine, yılda 1'er kez ücretsiz kombi bakımı, ldima bakımı ve halı yıkama hizmetlerinden faydalanma imkânı sunarak, konutlanyla ilgili günlük ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. 

Sigortalılar bu hizmetleri çağrı merkezi üzerinden alabileceği gibi, internet sitesi üzerinden de alabiliyor. Ayrıca, bu teminatla sigortalılara ücretsiz hizmetler dışında, talep edebilecekleri diğer birçok hizmet için de poliçe süresi boyunca sınırsız indirim sağlanıyor. 



Hürses


Geri Dön