26 / 04 / 2024

skoda vision gt

skoda vision gt

1957 efsanesi olan 1100 OHC Coupe modelini yeniden tasarlayan Skoda, elektrikli yarış aracı konseptini tanıttı. VISION GT ismi verilen konsept araç esnek tasarlanan koltuğu ile G kuvvetini yarışlarda en aza indirmeyi planlıyor.

Skoda'nın amiral gemisi aracı SuperB'nin servis kampanyalarını kaçırmayın! 

 Superb, çeşitli güçlü motor seçenekleri sunar. Bu motorlar yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon seviyeleri ile birleştirilir. Skoda Super B 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Modern bir tasarıma sahip Skoda Octavia %1,99’a varan kredi imkanı ile bayilerde

Güvenlik özellikleri açısından  oldukça iyi donatılan Skoda Octavia. Standart olarak ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları ve otomatik acil frenleme sistemi bulunur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Fabia bayide uygun fiyatla! Sıfır km alımlarda çok özel fırsat sunuyor

Yakıt ekonomisi: Fabia, modern motor seçenekleri sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlar. Aracın benzinli motor seçenekleri, sınıfında en düşük CO2 emisyonu değerlerine sahiptir. Skoda Fabia almak isteyen atandaşlar%1,99’a varan kredi imkanını hemen değerlendirin.

Yüksek güvenlik özellik Skoda Kodiaq uygun imkanlarla alıcılarını bekliyor! %1,99’a varan kredi imkanını kaçırmayın

Skoda Kodiaq'ın en büyük özelliği, geniş iç mekanı ve yüksek pratiklik seviyesidir. Kodiaq, büyük bir SUV olmasına rağmen, 7 kişilik oturma kapasitesi ile oldukça geniş bir iç hacme sahiptir. Bu sayede yolcular ve yükleri için bolca alan sunar. 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Teknolojik özellikler ile donatılan Skoda Yeni Karoq uygun imkanlarla bayilerde! 

Yeni Karoq, Skoda'nın yeni tasarım diline uygun olarak yeniden tasarlanmış ve modern bir görünüme sahip olması da önemli bir özelliktir. Çeşitli motor seçenekleri ile sunulan Yeni Karoq, yüksek performans ve iyi bir sürüş dinamiği de sunar.

Gelişmiş teknolojik özellikleri ile Skoda Octavia sizi bekliyor! %1,99’a varan kredi imkanı ile satışta

Skoda Octavia'nın çekiş gücü ve performansı yüksektir, bu özellikleriyle uzun yola çıkan sürücüler için ideal bir araçtır. Ayrıca, geniş bagaj kapasitesi sayesinde seyahatlerde ihtiyaç duyulan eşyaların kolaylıkla taşınabilmesi mümkündür. Peki 11 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Scala Nisan ayı belli oldu! İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Karar vermenize yardımcı olacak tüm ayrıntılarla birlikte, bir donanımı diğeriyle karşılaştırarak sizin için en iyi Skoda'yı bulabilirsiniz.  Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi 

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Yeni Kodiaq Mart'ta eski fiyatıyla yeni alıcılarını bekliyor! 27 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Yeni Kodiaq, geniş bir iç mekana sahiptir ve 7 koltuklu bir versiyonu da mevcuttur. Ayrıca, bagaj alanı oldukça geniş ve kullanışlıdır. Mart ayı zamları merak edilen Skoda Yeni Kodiaq için detaylı bilgiyi haberimizden okuyabilirsiniz. Peki 27 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

SUV araçların en enerjik versiyonu o! Skoda Karoq'a Mart ayında zam geldi mi?

SUV araç almak isteyen ve ne alacağına karar veremeyenler için, Skoda Yeni Karoq eğlence sistemleri en est düzeye çıkarak iyi bir araç tercihi olabilir. Yol tutuşu ile de ön plana çıkan Skoda Yeni Karoq siz müşterilerini bekliyor. 27 Mart 2023 fiyat listesi…

Audi e-tron GT quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron GT quattro hakkında her şey…

Audi e-tron GT quattro'nun Mart ayı fiyatı belli oldu. Peki 2023 model Audi e-tron GT quattro almak isteyenlerin ödemesi gereken tutar ne kadar? İşte Audi e-tron GT quattro 27 Mart 2023 fiyat listesi...

skoda vision gt Haberi

skoda vision gt

Skoda, 1957 yılına ait efsanevi olan Skoda 1100 OHC Coupe modelini büyüleyici bir şekilde tekrardan yorumlayarak bir konsept olarak sunumu yaptı. VISION GT adı verilen bu ilginç model bilgisayar ortamında yapıldı ve markanın tam elektrikli olan yarış aracı vizyonunu da ortaya koydu.

Skoda 1100 OHC’den de ilham alınarak tasarlanan VISION GT’de dijital çağın sürdürülebilirlik ve duygusal tasarım anlayışına birlikte yer verildi. Daha önce de 130 RS, FELICIA ve RAPID MONTE CARLO gibi oldukça ikonik araçları yeniden yorumlayan Çek otomobil devi Skoda, bu defa da dijital VISION GT ile bu geleneğine devam etmiş oldu.

VISION GT, 1100 OHC gibi kırmızı tonda renge sahip ve üstü açık bir yarış aracı oldu. Tek koltuklu olarak tasarlanan bu konseptte sürücü aracın tam ortasında yer alıyor....