27 / 04 / 2024

Sky City çin

Sky City çin

Çin ekonomisi yavaşlasa da binaların boyu uzamaya devam etti. Ta ki bugüne kadar... Sky City Çin projesi Çin'de 120 günde 202 katlı olarak inşa edilecek...

Çin'de Dünya'nın en yüksek gökdeleninin temeli atıldı!

Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı. 1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek...

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Özak GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Mahmutbey'de hayata geçirilen Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin, kalan yüzde 40'ı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Honda City’in ekim ayı fiyat listesi belli oldu! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda, en çok tercih edilen modellerinden City’in ekim ayı fiyat listesini yayımladı. Yayımlanan fiyat listesine bakıldığında City modeline bu ay da zam gelmediği görüldü.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

2023 model Toyota Proace City'in fiyatı açıklandı! İşte Toyota Proace City, 16 Şubat 2023 fiyat listesi

2023 model Toyota Proace City'in fiyatı belli oldu. Peki sıfır km Toyota Proace City almak isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte Toyota Proace City, 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Toyota Proace City fiyatı Aralık'ta aynı kaldı! İşte Toyota Proace City 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Sevilen ticari araçlardan biri olan Toyota Proace City Aralık ayı fiyatları belli oldu. Kasım'da 20 bin lira zamlanan Toyota Proace City'in fiyatı bu ay değişmedi. İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Sky City çin Haberi

Sky City çin

Dünyada hâlâ inşası süren en yüksek 100 binadan 60'ı Çin'de. Ancak Hunan Eyaleti'nin başkenti Changsha'nın gökdelen tutkusu tartışma yaratıyor. 

Changsha merkezli imalat şirketi Broad Grup, bu kış burada dünyanın en yüksek binasını inşa etmeyi planlıyor. 202 katlı olacak Sky City adlı binanın, fabrika ürünü çelik ve beton modüller kullanılarak sadece dört ayda inşa edilmesi öngörülüyor. 

Binanın temel kazısı 20 Temmuz'da başlarken, projenin ölçeği ve hızı ülkede tartışmalara neden oldu. 

Komünist Partisi'nin yayın organı Halkın Günlüğü gazetesinde 12 Ağustos'ta çıkan başyazıda, "Bazı yerel yöneticilerin gösteriş merakı, şehirlerin siluetini şekillendirdi" denildi. Projenin ardındaki zengin işadamı Broad Grup Başkanı Zhang Yue, şantiyedeki işlerin ek izinler alınana dek durdurulmasını emrettiğini söyleyerek, "Medyada ve internette dile getirilen kaygılar nedeniyle biraz ürken hükümet süreci yavaşlattı" diyor. 

Zhang binayı bitirmeye...