19 / 04 / 2024

skyhill homes

skyhill homes

Çağdaş Holding tarafından inşa edilen Bodrum Skyhill Homes fiyat listesi 220 bin dolardan başlayarak değişiyor. Skyhill Homes projesinin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

SRP Galaxy Homes evleri satışta! Teslimler Ocak 2024'te!

SRP Sadi̇d İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen SRP Galaxy Homes evlerinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

skyhill homes Haberi

skyhill homes

Deniz ve doğa manzarasıyla daire sahiplerine eşsiz ayrıcalıklar sunan Skyhill Homes projesi, Bodrum Yeniköy'de hayata geçiriliyor. 


Toplam 22 üniteden meydana gelen Yeniköy Skyhill Homes projesinde 1+1'den 5+1'e kadar flat, dubleks ve tripleks daireler ile ikiz ve müstakil villa seçenekleri bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 77 metrekare ile 369 metrekare arasında değişiyor.


10 bin 500 metrekare alanda Çağdaş Holding imzasıyla yükselen Skyhill Homes ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatın ardından 0 faizle 24 ay taksit kolaylığı sağlanıyor. 


Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Bodrum Skyhill Homes fiyat listesi 220 bin dolar ile 1 milyon 100 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Tel: 444 50 55

Web: http://www.cagdasinsaat.com/tr/proje/33/skyhill-homes

Sedef...