25 / 04 / 2024

Smart Builder Gayrimenkul şirketi adres

Smart Builder Gayrimenkul şirketi adres

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Minsin tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Kaya Piri tarafından kuruldu.

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamwı tarafından kuruldu.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Nurol GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Capital Company Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Sakr Rahal tarafından kuruldu. 

Akfen GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Adım Gayrimenkul ve Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Smart Builder Gayrimenkul şirketi adres Haberi

Smart Builder Gayrimenkul şirketi adres

Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Turan Minsin tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.


Smart Builder Gayrimenkul Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat, hafriyat işleri yapmak, köprü, baraj, otoyol, liman ihaleleri almak, konut, iş hanı, otel ve benzeri inşaat işleri yapmak, başkasına yaptırmak ve satmak. 3-Her türlü inşaat, sıhhi tesisat malzemeleri almak, satmak, ithal ve ihracat etmek 4-Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 5-Demir,çelik,çinko,kalay,sac,alüminyum,gibi her türlü maden ve...