19 / 04 / 2024

sociate generale

sociate generale

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit tuttu. Kurulun kararını değerlendiren Societe Generale bankanın faiz politikasıyla ilgili bir rapor yayınladı.

Yabancı ekonomistler Merkez Bankası için faiz tahmini yaptı!

TCMB’nin 26 Ekim Perşembe günkü toplantısında politika faizindeki artırımların sürmesi bekleniyor. Societe Generale, politika faizinde 300 baz puan artırım beklerken, Medley Advisors 500 baz puan, Deutsche Bank ise 500 baz puan artırım öngörüyor.

Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi

Societe Generale, üç aylık dönemde carry pozisyonlarında yüzde 10 kâr hedefiyle dolar/TL kurunda kısa pozisyon açılmasını önerdi. Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi...

Altın nasıl bir seyir izleyecek? İşte uluslararası kuruluşların tahminleri

Uluslararası finans kuruluşları altın için umut vermedi. 2023 yılı için altının ons fiyatını 1650 dolar olarak öngören Fransız Société Generale yine de portföylerde altın bulundurulmasının denge unsuru olacağını belirtti.

Gram altında ürküten gerçek! Analistler toplandı, tek tek açıkladı! Pozisyon alın! Pimi çekildi her an patlayabilir!

Altın fiyatlarına ilişkin kritik tahmin Fransız Societe Generale'den geldi. Societe Generale ons altın fiyatlarına ilişkin karamsar tahminde bulundu. SocGen altın fiyatlarında sert düşüş gelebileceğini kaydetti.

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Societe Generale Merkez Bankası'nın faiz politikasını açıkladı: Mümkün olduğu kadar direnecek

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit tuttu. Kurulun kararını değerlendiren Societe Generale bankanın faiz politikasıyla ilgili bir rapor yayınladı.

İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ve Societe Generale, İstanbul'da yeni bir metro hattının inşa edilmesi için toplam 175 milyon avroluk finansman verildi.

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı!

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı. Fransız Societe Generale (Soc Gen), Türkiye’de 2007’den itibaren açmaya başladığı KrediVer şubelerini kapatma kararı aldı. Karar, banka çalışanlarına geçtiğimiz pazartesi akşamı duyuruldu.

Çin'de teşvikler konut sektöründe riski artırıyor!

Societe Generale tarafından yayımlanan raporda, "Konut sektöründeki risk söz konusu olduğunda rehavete yer yok. Son alınan önlemler daha ufak ve daha seçiciydi, kredi büyümesini canlandırmak yerine stabilize etti" denildi

Alarko Carrier taksitle iklimlendirecek

Isıtma-soğutma sektöründeki Alarko Carrier, Fransız Societe Generale ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle alışveriş sırasında kredi imkanı sağlıyor

Mortgage kredilerinde yeni dönem

DD Mortgage'ın ardından İstanbul Mortgage ve Societe Generale sırada. Koçfinans da mortgage kredisi vermeye başladı.

sociate generale Haberi

sociate generale

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun geçtiğimiz hafta aldığı faiz kararı ekonomistlerin genel beklentisi doğrultusunda yüzde 14’te sabit kaldı. Merkez Bankası, geçen yıl aralık ayında yüzde 14’e düşürdüğü politika faizine bu yıl dokunmadı. Merkez Bankası; 2022'nin ocak, şubat, mart ve nisan aylarında ise politika faizinde indirme ya da artırma yapmadı.

Merkez Bankası son toplantısını 26 Mayıs 2022 tarihinde yaptı. O toplantının ardından yapılan açıklamada, "Makroihtiyati politika seti ilave tedbirlerle kararlılıkla uygulamaya devam edilecek'' mesajı verilmiş ve bir kez daha liralaşma stratejisine de dikkat çekilmişti. Açıklamada, “Merkez Bankası'nın tüm politika araçlarında kalıcı ve güçlendirilmiş liralaşmayı teşvik eden geniş kapsamlı bir politika çerçevesi gözden geçirme süreci devam etmektedir. Değerlendirme süreçleri tamamlanan teminat ve likidite politika adımları devreye alınacaktır” denilmişti.

Avrupalı finans devi Societe Generale,...