25 / 04 / 2024

Societe Husmal Sarl İnşaat iletişim

Societe Husmal Sarl İnşaat iletişim

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

Yabancı ekonomistler Merkez Bankası için faiz tahmini yaptı!

TCMB’nin 26 Ekim Perşembe günkü toplantısında politika faizindeki artırımların sürmesi bekleniyor. Societe Generale, politika faizinde 300 baz puan artırım beklerken, Medley Advisors 500 baz puan, Deutsche Bank ise 500 baz puan artırım öngörüyor.

Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi

Societe Generale, üç aylık dönemde carry pozisyonlarında yüzde 10 kâr hedefiyle dolar/TL kurunda kısa pozisyon açılmasını önerdi. Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi...

Gram altında ürküten gerçek! Analistler toplandı, tek tek açıkladı! Pozisyon alın! Pimi çekildi her an patlayabilir!

Altın fiyatlarına ilişkin kritik tahmin Fransız Societe Generale'den geldi. Societe Generale ons altın fiyatlarına ilişkin karamsar tahminde bulundu. SocGen altın fiyatlarında sert düşüş gelebileceğini kaydetti.

Societe Generale Merkez Bankası'nın faiz politikasını açıkladı: Mümkün olduğu kadar direnecek

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizini yüzde 14 seviyesinde sabit tuttu. Kurulun kararını değerlendiren Societe Generale bankanın faiz politikasıyla ilgili bir rapor yayınladı.

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Çevik ve Tezcan İsarlı ortaklığında kuruldu.

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvelops Sarl İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Haddla tarafından kuruldu.

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

İstanbul’da yeni metro hattı için 175 milyon avroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası ve Societe Generale, İstanbul'da yeni bir metro hattının inşa edilmesi için toplam 175 milyon avroluk finansman verildi.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı!

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı. Fransız Societe Generale (Soc Gen), Türkiye’de 2007’den itibaren açmaya başladığı KrediVer şubelerini kapatma kararı aldı. Karar, banka çalışanlarına geçtiğimiz pazartesi akşamı duyuruldu.

Çin'de teşvikler konut sektöründe riski artırıyor!

Societe Generale tarafından yayımlanan raporda, "Konut sektöründeki risk söz konusu olduğunda rehavete yer yok. Son alınan önlemler daha ufak ve daha seçiciydi, kredi büyümesini canlandırmak yerine stabilize etti" denildi

Adnan Polat Enerji, Kanadalılara satılıyor!

Rekabet Kurulu'na yapılan başvuruya göre Adnan Polat Enerji'nin tüm hisseleri, PSP Investment'ın dolaylı bir iştiraki olan PSPEUR Sarl aracılığı ile Adnan Polat, Eda Polat, Gkinosatis Ayşe Polat, Kerim Polat ve Zeki Aybar Eriş'ten devralınacak...

BİM Marketleri, Fas'taki şirketinin sermayesini 31 milyon 600 bin lira artırdı!

BİM Marketleri Fas'ta bulunan bağlı ortaklığı BIM Stores SARL Şirketi'nin sermayesinin arttırıldığını açıkladı

Societe Husmal Sarl İnşaat iletişim Haberi

Societe Husmal Sarl İnşaat iletişim

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüssein Fawaz ve Hussein Jammal tarafından kuruldu.

Societe Husmal Sarl İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Şirketin Amacı; 1) İnşaat sanayiinde kullanılan ve her türlü teknikle üretilen beton, hazır beton, gaz beton ve diğer hafif beton yapı elemanları, ahşap, plastik ve diğer maddelerden mamul, prefabrik eleman, tuğla, büz, kiremit, briket, taban ve çatı kaplaması gibi her türlü yapı elemanlarının üretimini, montajını, ticaretini, dışalımını, dışsatımını yapmak, 2) Kum ve kırmataş üretimini, ticaretini yapmak, Dökme ve torbalı, çimento ve kireç üretimini, ticaretini, naklini, dışalımını, dışsatımını yapmak, 3) Yurtiçinde ve dışında inşaat, toplu konut, taahhüt proje ve danışmanlık işleri yapmak, kendi adına arsa payı karşılığı inşaat...