16 / 04 / 2024

Soğanlı Dönüşüm Projesi millet bahçesi

Soğanlı Dönüşüm Projesi millet bahçesi

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinde 1. etapta hayat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya kazandırdığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında alt yapı, çevre düzenlemesi, park ve yol çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor

Soğanlı Dönüşüm Projesi millet bahçesi Haberi

Soğanlı Dönüşüm Projesi millet bahçesi

Yatırımlarına devam eden Osmangazi Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan Millet Bahçesi Projesi’nin en güzel örneklerinden birine imza atmak için çalışmalara başladı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Soğanlı Mahallesi’nde 100 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi için zemin düzleme çalışmaları başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Millet Bahçesi’nin tamamlandığında Türkiye’nin en özgün sosyal donatı alanlarından biri olacağını belirtti.

Osmangazi Belediyesi olarak Soğanlı’da 42 hektarlık alanda örnek bir şehircilik ortaya çıkardıklarını dile getiren Başkan Dündar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılaşmada ideal olarak gösterdiği, zemin artı 5 kat yüksekliğindeki binalar inşa ederek Türkiye’de örnek bir kentsel dönüşüme imza attık. 5 etaptan oluşan projenin 4 etabını tamamladık ve vatandaşlarımızın depreme dayanıklı, modern konutlarda oturmalarını sağladık. 5. etaptaki çalışmalarımız da...