23 / 04 / 2024

Söğüt Grup Kimin

Söğüt Grup Kimin

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Kura çekiminin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanılan projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 250 adet konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvurusu için gerekli belgeler...

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

Söğüt Grup Kimin Haberi

Söğüt Grup Kimin


Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Katılmış ve Tahsin Söğüt ortaklığında kuruldu. 


Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Başkaları adına arsa arazi ve konut satmak . Faaliyet konusu ile ilgili mevzuatın izin verdiği her türlü ürünün ithalatı ve ihracatını yapmak.



Söğüt Grup Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Esenevler Mahallesi Talatpaşa Cad.Söğüt Yıldız Apt.No.52a...