26 / 04 / 2024

söke adliye binası ne zaman açılacak

söke adliye binası ne zaman açılacak

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

Arhavi Adliye Binası'nın ihalesi yapıldı!

Artvin Arhavi’de önemli projeler birer birer hayata geçmeye son sürat devam ediyor. Bunun son örneği de Adalet Bakanlığı tarafından Arhavi'ye inşa edilecek olan Adliye binası oldu.

Kırklareli yeni adliye binasının inşaatı ne durumda?

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni adliye binası inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Yavuz, Kırklareli'ne yakışır, modern bir bina kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Söke Belediye Meclisi'nin Aralık toplantısında imar konuşuldu!

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Söke Belediyesi'nin 69 gayrimenkulü kiraya verilecek!

Söke Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 69 adet taşınmazın kiraya verilmesine karar verildi.

Söke OSB'de imar planı değişikliği!

Söke Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 1 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 1 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

söke adliye binası ne zaman açılacak Haberi

söke adliye binası ne zaman açılacak

AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yavuz, Söke’de bir dizi ziyaretlerde

bulundu. Mevcut adliye binasının yetersiz gelmesinden dolayı ilçeye yeni bir adliye binası yapacaklarını kaydeden Yavuz, adliye binasının yapılacağı alanda inceleme yaptı.

Aydın Hedef'te yer alan habere göre; Yavuz’a Söke Kaymakamı Soner Zeybek ve Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk de eşlik etti. İncelemelerle ilgili açıklama yapan Yavuz, “İlçemizin mevcut Adliye Binası fiziki olarak son zamanlarda ihtiyacı karşılamakta zorlanması sebebiyle, ilçemize yeni bir Adalet Sarayı kazandırmak için çalışmalara başladık. İlçe Kaymakamımız Soner Zeybek, Cumhuriyet Başsavcımız Dr. Ali Öztürk ve İlçe Milli Emlak Şefi Bülent bey ile birlikte Yeni Adalet Sarayımızı yapabileceğimiz alan tespitinde bulunduk. Bu güzel şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.

Aydın'da...