29 / 03 / 2024

Söke OSB imar planı

Söke OSB imar planı

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Söke'deki bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi TBMM'de!

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi ve bu konuda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Söke OSB imar planı Haberi

Söke OSB imar planı

Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Erol Ayyıldız kamuoyunda yaklaşık bir buçuk haftadır gündem konusu olan tartışmalara yönelik herhangi bir açıklamada bulunmazken, Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirezer gelişmeleri ve yapılan toplantıda konuşulan hususları içeren basın bildirisi yayınlattı. 


"2014 YILI İÇİNDE 286 BİN 865 METREKARE ARAZİ SATIN ALINDI" 


Söke Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Karaarslan tarafından yayınlanan bildiride. Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde kritik noktalarda bulunan arazilerin 2014 yılında kamulaştırmalarının yapılabilmesi için yönetim kurulunun kaynak arayışına girdiği belirtilerek, "Özel ve kamu bankaları ile düşük faizli kredi kullanılması yönünde görüşmelerinden olumlu sonuçlar çıkararak, Türkiye Halk Bankası A.Ş. den 10 milyon TL limitinde altyapı ve kamulaştırma kredisi kullanılmasını sağlamıştır. 

Krediden karşılanmak suretiyle 2014 Yılı içinde 286 bin 865 m arazi satın alınarak, toplam alanımız 1 milyon...