18 / 04 / 2024

Söke OSB projesi

Söke OSB projesi

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Söke OSB projesi Haberi

Söke OSB projesi

Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Erol Ayyıldız kamuoyunda yaklaşık bir buçuk haftadır gündem konusu olan tartışmalara yönelik herhangi bir açıklamada bulunmazken, Söke OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirezer gelişmeleri ve yapılan toplantıda konuşulan hususları içeren basın bildirisi yayınlattı. 


"2014 YILI İÇİNDE 286 BİN 865 METREKARE ARAZİ SATIN ALINDI" 


Söke Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Karaarslan tarafından yayınlanan bildiride. Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde kritik noktalarda bulunan arazilerin 2014 yılında kamulaştırmalarının yapılabilmesi için yönetim kurulunun kaynak arayışına girdiği belirtilerek, "Özel ve kamu bankaları ile düşük faizli kredi kullanılması yönünde görüşmelerinden olumlu sonuçlar çıkararak, Türkiye Halk Bankası A.Ş. den 10 milyon TL limitinde altyapı ve kamulaştırma kredisi kullanılmasını sağlamıştır. 

Krediden karşılanmak suretiyle 2014 Yılı içinde 286 bin 865 m arazi satın alınarak, toplam alanımız 1 milyon...