20 / 04 / 2024

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Eylem Koç ve Nejla Taze tarafından 20 bin TL 'lik sermaye Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi Eyüp adresinde kuruldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Sembol Uluslararası Yatırım Tarım Peyzaj İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, Necmettin Işık Şube Müdürlüğü'nde 43 milyon 760 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de açıldı.

Türkiye Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı!

Batılı ülkelerin Afrika' da arazi kiralama yarışına Türkiye de katıldı. Türkiye tarihinde ilk defa devlet ve özel sektör işbirliğiyle Sudan'dan 99 yıllığına tarım arazisi kiraladı...

Tarım arazilerinin toplulaştırılması, bu hafta Meclis gündemine geliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ve HDP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan'ı ziyaret ederek, tasarının yasalaştırılması için destek vermelerini istedi.

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Hüseyin Kaya tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde Beylikdüzü Küçük Çarşı 'da kuruldu.

İş Bankası 14 şubede tarım bankacılığı için özel servis kurdu!

Türkiye İş Bankası, tarım bankacılığı faaliyetleri için organizasyon yapısında yeniliğe giderek, 14 şubede yeni yapılanma başlattı. Tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu şubelerde kurulan servisleri ile sadece tarım müşterilerine hizmet verilecek...

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "Türkiye, tarımda dünyada 11'ncilikten 7'nciliğe geldi, Avrupa' da İtalya'yı, Fransa'yı solladık ve Avrupa'da birinci konuma geldik" dedi...

Ağrı Murat Nehri taşınca tarım arazileri sular altında kaldı!

Nehir taşınca tarım arazileri sular altında kaldı. Murat Nehri'nin su seviyesi yükselince Ağrı' nın Diyadin ve Taşlıçay ilçeleri ile kent merkezindeki tarım arazileri zarar gördü.

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Haberi

Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 20 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Resmi ve özel kurum ve kuruluşların paek bahçe düzenleme ve peyzaj işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Soliter Peyzaj Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi Arı Sokak 1/G A Dükkan...