20 / 04 / 2024

Sarıçam'da tarım arazilerinin yolları açılıyor!

Sarıçam'da tarım arazilerinin yolları açılıyor!

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor...




Adana Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor.


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatı ile tarımsal işlerin yoğun olarak sürdürüldüğü kuzey mahallelerinde tarım arazilerinin yol bakım onarım ve açılmasına ilişkin faaliyetler arttırıldı.


Bugüne kadar Avcılar, Kılıçlı, Kızılkaş, Kılbaş, Kepeztepe mahallelerinde tarım arazilerinin yolları greyder ile düzenlendi. Halen Turunçlu Mahallesi'nde devam eden yol çalışmaları tarım ve hayvancılık ile iştigal eden tüm mahallelerde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Hasat dönemine girildi. Sarıçam ilçemiz aynı zamanda tarım ve hayvancılık bakımından da önemli bir merkez. Bu amaçla belediye olarak sorunsuz bir hasat dönemi yaşanması için çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda tüm yol bakım, onarım ve yeni yol açılmasını sürdürüyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da daima çiftçimizin yanında olacağız. Ekmeğini topraktan kazanan ve toplumun gıda ihtiyacını karşılayan, şuanda yeni mahalle olan eski köylerimiz için Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar seferber edeceğiz” dedi.



Günaydın Gazetesi


Geri Dön